Primele imagini din casa Mirei. „Eu am zugrăvit pereții”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 17 iunie 2022, 14:51

În martie 2021, Mira (26 de ani) și-a cumpărat prima casă. „Să ciocnim un pahar de șampanie în noua și prima mea casă, care în momentul acesta este așa cum o vedeți, dar promit, când o să fie gata și o să ne putem revedea cu bine, să dăm o mare petrecere 😄”, scria solista atunci pe Instagram.

Primele imagini din casa Mirei. „Eu am zugrăvit pereții”

„26 se anunță a fi vârsta responsabilităților, chestii serioase, simt că de acum se schimbă cumva situația. Mulțumesc pentru gândurile frumoase, pentru mesajele voastre, pentru susținerea necondiționată și că sunteți alături de mine și la bine și la greu ♥️ #26 🎂”, a încheiat artista la vremea aceea.

Recent, pe YouTube, Mira a încărcat un videoclip în care face turul casei sale recent finisate. „Vă prezint căsuța mea la care, credeți-mă, am muncit foarte, foarte mult, bineînțeles cu un arhitect”, a spus cântăreața.

„Cred că mi-a mâncat undeva la 6 luni din viață, nu exagerez. Am avut familia alături, tata, mama, prietenii. M-au ajutat fiecare în parte cu tot ce au putut. Tata a pus gresie, parchet, eu cu mâinile mele am zugrăvit pereții. Nu am găsit muncitori care să vină în timp util, așa că am zis să fac eu. Am făcut inclusiv rosturile de cărămidă cu mâinile mele”, a mai spus.

„A fost o experiență interesantă. E altceva când faci tu cu mâinile tale. Atunci când te implici cu toate resursele pe care le ai, satisfacția e pe măsură. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot, sunt foarte fericită. Sunt fericită că am cunoscut niște oameni extraordinari prin intermediul acestei casei”, a completat.

Mira: „Este o casă perfectă pentru o familie”

„În primul rând, o să spuneți că nu vi se pare o casă feminină, am mai primit feedbackuri de genul acesta. (…) Este o casă destul de neutră, nici prea bărbătească, nici prea feminină. Este o casă perfectă pentru o familie. Mi-aș face o familie aici. Cred că și de-asta am optat pentru o casă mai mare. Poate în doi ani îmi doresc să fac copii și atunci ce fac? Mă mut așa dintr-o parte în alta? Mai bine stau aici”, a mai spus Mira în încheierea videoclipului.

Casa solistei are parter, un etaj și mansardă. La parter se află bucătăria și livingul open space, o baie și terasa. La primul etaj se află alte două băi, dormitorul Mirei, camera de oaspeți și dressingul artistei. La mansardă, Mira a amenajat un birou unde lucrează și compune, o zonă de relaxare și un spațiu unde se poate antrena acasă, dar și unde poate repeta, alături de dansatoare, coregrafiile pieselor ei.

În septembrie 2021, în mediul online, Mira a dezvăluit că ea și toboșarul Andrei Ivan s-au despărțit după 2 ani de relație.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, au aniversat 2 ani de mariaj. Cum s-a cunoscut perechea

Cristina Ștefan, despre lupta pentru a deveni din nou mamă: „M-am rugat mult… mulți ani”

Ileana Badiu, despre lupta ei cu COVID-19: „Toată familia mea e bolnavă”

„Da, ne-am despărțit. Era o zonă de ceață pentru noi. Nu știam exact dacă e gata definitiv, dacă poate ar trebui să mai încercăm… De-asta nu am știu ce să spunem, ce să facem. (…) N-am mai experimentat nicio situație de genul acesta, pentru că nu m-am mai afișat cu nimeni până acum”, a început.

„Nu-mi face plăcere să-mi discut viața personală, dar mi se pare corect să vă spun. (…) Ne-am despărțit foarte prietenește, ca să spun așa. Am decis că nu mai rezonăm. Am rezonat până într-un punct, iar de la un punct viziunile noastre s-au dus în direcții diferite”, a continuat.

„Nu este nicio problemă, suntem prieteni, ne înțelegem foarte bine. Am petrecut doi ani împreună. Am stat lipiți, n-ar avea cum să ne fie indiferent. Nu a fost vorba de nicio înșelăciune. A fost o relație foarte frumoasă în care am crescut unul lângă celălalt, ne-am maturizat, am învățat lucruri, eu m-am descoperit pe mine, probabil și el pe el. A fost ok, suntem ok, suntem bine. Pur și simplu am decis că așa este mai bine pentru amândoi. Nu suferă nimeni. Nu s-a întâmplat nimic catastrofal”, a mai spus.

După ce a fost întrebată de o urmăritoare cum de nu suferă, Mira a completat: „Acum câțiva ani, probabil aș fi suferit foarte mult și asta pentru că nu mă cunoșteam. Nu știam să intru în contact cu mine, să mă ascult, să fiu atentă la corpul meu, la reacțiile mele, la toate gândurile care-mi trec prin cap”.

„Odată ce intri în contact cu tine o să vezi că nu ai de ce să suferi. Suferința ți-o creezi singur. Nu vă gândiți că nu am plâns după despărțire. Am plâns amândoi. Au fost lacrimi cu o notă pozitivă și constructive. Cam asta înseamnă pentru mine suferință”, a încheiat.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Vezi şi cum să cureţi rosturile de la gresie!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter