Mira și Levi Elekes și-au confirmat relația. „Omul care scoate tot ce e mai frumos din mine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 06 mai 2022, 15:27

Mira și Levi Elekes și-au confirmat relația în mediul online.

Mira și Levi Elekes și-au confirmat relația. „Omul care scoate tot ce e mai frumos din mine”

„Am atâtea de spus și totodată nimic, fiindcă aș vrea să las pozele acestea să vorbească. Nu mă pricep neapărat la descrieri siropoase, în intimitatea noastră cred că sunt suficient de 😂 Mă bucur să share-uiesc cu voi și acest aspect, fiindcă îmi era din ce în ce mai greuuu să nu vă împărtășesc cele mai minunate momente din viața mea alături de omul care scoate tot ce e mai frumos din mine”, a scris Mira pe Instagram.

„Ne-am întâlnit prima oară în munți și eram fascinați că avem aceleași cărți preferate. Apoi aceleași obiceiuri preferate, apoi multe altele preferate… Nu am găsit nicio poză normală, nu avem, în viața de zi cu zi suntem exact ca în aceste poze. Orice se întâmplă, tot la fel ajungem să fim: 😂 Mira u my ❤️ și sper să nu ajungă pe net toate tâmpeniile pe care le facem 😂”, a scris și Levi Elekes.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Alexia Eram, prima declarație despre sărutul dintre Mario Fresh și Mira

Primele imagini din casa Mirei. „Eu am zugrăvit pereții”

Solista lucrează cu fostul iubit

În septembrie 2021, Mira dezvăluia că ea și fostul ei iubit, toboșarul Andrei Ivan, s-au despărțit. Mira și Andrei au format un cuplu timp de 2 ani și continuă să lucreze împreună.

„Da, ne-am despărțit. (…) Ne-am despărțit foarte prietenește, ca să spun așa. Am decis că nu mai rezonăm. Am rezonat până într-un punct, iar, de la un punct, viziunile noastre s-au dus în direcții diferite. Nu este nicio problemă, suntem prieteni, ne înțelegem foarte bine”, declara Mira în septembrie 2021.

„A fost o relație foarte frumoasă în care am crescut unul lângă celălalt, ne-am maturizat, am învățat lucruri, eu m-am descoperit pe mine, probabil și el pe el. A fost ok, suntem ok, suntem bine. Pur și simplu am decis că așa este mai bine pentru amândoi. Nu suferă nimeni. Nu s-a întâmplat nimic catastrofal”, a completat.

După ce a fost întrebată de o urmăritoare cum de nu suferă, Mira a completat: „Acum câțiva ani, probabil aș fi suferit foarte mult și asta pentru că nu mă cunoșteam. Nu știam să intru în contact cu mine, să mă ascult, să fiu atentă la corpul meu, la reacțiile mele, la toate gândurile care-mi trec prin cap”.

„Odată ce intri în contact cu tine, o să vezi că nu ai de ce să suferi. Suferința ți-o creezi singur. Nu vă gândiți că nu am plâns după despărțire. Am plâns amândoi. Au fost lacrimi cu o notă pozitivă și constructive. Cam asta înseamnă pentru mine suferință”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter