Primele imagini cu soțul Andreei Esca după ce a scăpat de COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 01 septembrie 2020, 18:35

În ultimele zile, Andreea Esca a ținut-o numai într-o petrecere. Sâmbătă, pe 29 august, vedeta a împlinit 48 de ani și a participat la botezul fetiței Danei Rogoz, iar două zile mai târziu, Esca a sărbători schimbarea prefixului fiicei ei, Alexia, care a ajuns la frumoasa vârstă de 20 de ani. La toate aceste evenimente minunate a luat parte și soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, care se află încă în convalescență după lupta cu o formă gravă de COVID-19.

Citeşte şi: Andreea Esca și Delia la mare, la un eveniment fără reguli sanitare

Celebra prezentatoare a jurnalului de la ora 19, de la Pro TV, a postat pe pagina sa de Instagram câteva fotografii în care se află la petrecerea fiicei, cu întreaga familie. Deși Andreea Esca a povestit că soțul ei a trecut prin clipe cumplite cât timp a fost internat cu COVID-19, având nevoie de ventilație mecanică și de un tratament cu plasmă hiperimună pentru a-și reveni, în pozele postate, Alexandre pare într-o formă destul de bună pentru un om care, în urmă cu câteva săptămâni, a fost internat la terapie intensivă.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu cât și soțul meu și unul dintre copii. M-am dus și eu în spital, la Victor Babeș, problema cea mai mare a fost că în cazul soțului meu lucrurile s-au întâmplat mult mai grav, iar pentru mine ceea ce i s-a întâmplat lui a fost o surpriză. Alex, care este un bărbat de 50 de ani, fără boli, care nu fumează, care face sport, duce o viață foarte ordonată, care nu face excese, iată că a făcut cea mai gravă formă dintre noi. Plămânii lui au fost foarte afectați într-un timp extrem de scurt. Organismul a reacționat violent într-un timp scurt și foarte repede al Terapie Intensivă unde a stat foarte multe zile și a avut nevoie de ventilație mecanică non-invazivă. Îmi spunea, atât cât putea să vorbească, că nu mai poate, că este groaznic și că ‘așa arată iadul’. A pierdut opt kilograme în câteva zile, musculatura i se deteriorase și era plin de vânătăi peste tot de la branule”, povestea Andreea Esca, în urmă cu o lună.

Vezi primele imagini cu soțul Andreei Esca în GALERIA FOTO de mai sus.

sursa foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter