Primele imagini cu fetița Adelinei Pestrițu. Cu cine seamănă micuța Zenaida Maria

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 28 august 2018, 12:42
Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima dată la începutul acestei luni, pe 3 august, atunci când a adus-o pe lume pe micuța Zenaida Maria, rodul iubirii sale cu Virgil Șteblea.

Adelina Pestrițu nu a rezistat tentației și a decis să o prezinte pe micuța Zenaida lumii întregi. Aceasta a făcut publice primele fotografii cu fetița sa pe blogul său personal„Astăzi vă prezint primele imagini cu fetița noastră, Zenaida-Maria. Dragii mei, au trecut 3 săptămâni și jumătate de când miracolul numit Zeny și-a făcut apariția în viața noastră. O sorbim din priviri în fiecare secundă și ne minunăm de cum se poate schimba de la o zi la alta. Ia în greutate corespunzător și fiecare zi este diferită, dar plină de clipe minunate. Ne-am dorit ca, în primele săptămâni, să nu o expunem public deși, dacă ar fi fost după noi, am fi defilat cu imaginea ei lipită pe frunte, astfel încât să știe toată lumea cât de fericiți suntem că am fost binecuvântați cu așa un dar minunat. (…) 

Astăzi vă prezint primele poze cu micuța noastră. Știm că v-ați fi dorit să le vedeți din prima zi, așa cum ne-ați scris în mesaje, dar considerăm că totul trebuie făcut cu un rost și la momentul potrivit. Nu pot spune că s-a conformat brief-ului de ședință foto, însă mă bucur să vă prezint câteva momente din primele ei săptămâni de viață. Suntem extrem de mândri de ea și de cum evoluează iar, până la prima ședință foto profesională pe care am pregătit-o în deja pentru luna septembrie, vă las câteva cadre din intimitatea noastră.

Mulți ne spun că Zenaida-Maria îi seamănă foarte mult tăticului. Asta spun și eu. De câte ori mă uit la ea, parcă văd un Virgil mai micuț:). Îl regăsesc chiar și în gesturile ei. Deocamdată, are ochii de un gri-albăstrui cu tente de verde și pielea ușor creolă. Ne așteptăm ca, peste puțin timp, să i se definitiveze verdele smarald al ochilor pe care îl au majoritatea membrilor familiei noastre, inclusiv noi. Oricum ar fi, noi suntem fericiți. Este dulce, frumoasă și, mai mult decât ne-am fi putut vreodată aștepta noi să fie. Dumnezeu a fost bun cu noi și ne-a trimis un copil sănătos, frumos și, cu siguranță, foarte norocos.” – a scris Adelina Pestrițu pe blogul său personal. Vezi imaginile cu micuța Zenaida Maria în galeria foto! Voi ce ziceți? Cu cine seamănă?

Citește și – Victor Slav, scrisoare emoționantă pentru fiica sa: ”Fii femeia care știu că poți fi”

Citește și – Alex Velea, coprezentator la “Acces Direct”. Prima declarație a artistului

Sursă foto: edamagazine.ro, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter