Primele declarații făcute de Pufeh și Bruja, după ce au fost eliminați de la America Express: „M-am simțit dezamăgit”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 02 februarie 2023, 11:08

Bruja și Pufeh au fost eliminați, miercuri seară, de la America Express, fiind cea de a doua echipă care a părăsit competiția.

Cursa pentru ultima șansă le-a pus câteva probleme celor doi concurenți, care au ajuns ultimii la Irina Fodor. Iar vulturul ascuns în cutie a fost, de data aceasta, roșu.

Bruja și Pufeh, eliminați de la America Express

Cursa pentru ultima șansă i-a făcut pe concurenți să își depășească teama de înălțimi. Aceștia au fost nevoiți să traverseze un pod de sticlă. Deși Bruja a refuzat să facă acest lucru, Pufeh a considerat că acum este momentul să își depășească această teamă.

Cele trei echipe aflate în cursa pentru ultima șansă, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Bruja și Pufeh și Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta, au fost nevoiți să ajute o tânără să își organizeze Quinceanera, petrecerea de 15 ani.

„Drumul vostru la America Express se încheie aici”, a fost vestea dată de Irina Fodor, în ediția 12.

Bruja și Pufeh au afirmat că le pare rău că părăsesc competiția, deși au avut momente în care și-au dorit cu adevărat să plece acasă.

Lui Pufeh i-au dat lacrimile, moment în care Bruja i-a zis: „Nu mai plânge la televizor”.

„M-am simțit dezamăgit față de mine, că știu că primele episoade au puțin mai grele pentru mine. După m-am ridicat și eu zic chiar am rupt. Pentru mine a fost wow că am urcat și pe munte. (…) Cumva am simțit și o ușurare, pentru că știam că rămân liniștit și nu o iau razna”, a declarat Pufeh când a aflat că va pleca acasă.

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, prima ceartă în direct, la America Express: „Nu vedem deloc misoginul din tine”

Citește și: Cătălin Scărlătescu, transformare uluitoare la America Express: „Bontea, mă recunoști?” / FOTO

Citește și: Jean Gavril și Dinu, întâmpinați cu spray împotriva COVID la cazare, în America Express / FOTO

Citește și: Peripeții la America Express. Andreea Bălan s-a accidentat, iar Ovidiu Buta a dat peste un șofer care făcea magie neagră

Primele declarații ale lui Pufeh, după ce a părăsit America Express

Cel mai afectat de această eliminare a fost Pufeh, deși pe parcurs a avut câteva momente în care a crezut că cedează din cauza oboselii și a foamei. Tânărul a postat pe Instagram un mesaj în care a spus ce a însemnat pentru el această competiție.

„Cele mai hardcore, nebune și intense săptămâni trăite în viața asta! Cu bune, cu rele… Sunt mândru să spun: “WE DID THIS!” ♥️. Cea mai tare cursă la care am participat până acum! Le dorim mult succes colegilor în continuare și felicităm întreaga echipă de producție pentru acest show nebun de frumos America Express România CONTINUAAA, dar fără noi de data asta… team #BruFi is outttt *micdrop*”, a scris Pufeh.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Bruja și Pufeh la America Express.

Sursă foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter