Emmanuel Macron, omagiu în memoria lui lui Charles Aznavour. Peste 2000 de oameni prezenţi la ceremonie

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Sâmbătă, 06 octombrie 2018, 14:42
Personalităţi, autorităţi, admiratori şi apropiaţi ai lui Charles Aznavour au fost prezenţi astăzi, în curtea Palatului Invalizilor din Paris pentru omagiul naţional adus celebrului Charlez Aznavour, care a decedat luni, la vârsta de 94 de ani. Ceremonia a fost prezidată de Emmanuel Macron. 

Peste 2.000 de persoane au asistat la această ceremonie oficială

Acum 30 de ani, a fost un cutremur în Armenia, astăzi este un nou cutremur”, a mărturisit Laurent Boutros, un muzician francez de origine armeană, venit să-i aducă un omagiu cântăreţului.

Jumătate dintre cei care au asistat au fost admiratori, cealaltă jumătate oameni politici şi personalităţi din lumea spectacolului. Printre ei: Mireille Mathieu, Dany Boon, Jean-Paul Belmondo, Eddy Mitchell, Grand Corps Malade şi Enrico Macias.

Nicolas Sarkozy, François Hollande şi Marie Le Pen au fost prezenţi la ceremonie

De partea politicului, mai mulţi membri ai Guvernului au fost prezenţi, foşti preşedinţi (Nicolas Sarkozy şi François Hollande), foşti miniştri precum Jack Lang şi Bernard Kouchner. Marine Le Pen a fost şi ea prezentă.

Ceremonia lui Aznavour

Pentru apartenenţa lui Azanavour la cele două culturi, La Marseillaise şi imnul armean au fost intonate de garda republicană în cursul ceremoniei, difuzată în direct pe cinci posturi de televiziune.

Preşedintele Emmanuel Macron a fost însoţit de soţia sa, Brigitte Macron.

Citeşte şi: Poze nemaivăzute cu Charles Aznavour

Charles Aznavour- cele mai frumoase melodii

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter