Iubita lui Liviu Dragnea, îngrijorată după infectarea fostului politician cu noul coronavirus

De Unica.ro, pe

Liviu Dragnea (58 de ani) a contractat noul coronavirus. Fostul lider PSD a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Penitenciar Jilava, unde sunt tratați deținuții infectați cu SARS-CoV-2.

Iubita lui Liviu Dragnea, îngrijorată după infectarea fostului politician cu noul coronavirus

Cu trei zile în urmă, potrivit Agerpres, avocata lui, Flavia Teodosiu, a spus că, la momentul acela, starea de sănătate a fostului politician era una bună. Cu toate acesta, iubita lui, Irina Tănase, își face griji.

„Ieri, de exemplu, avea dureri musculare foarte puternice, starea aceea de oboseală, de slăbiciune, care nu îți permite să faci multe lucruri, și dureri de cap. Nu avea nici probleme de respirație, nu avea nici febră.

Nu avea niciunul dintre simptomele despre care se vorbește [în presă] că le-ar avea. Sub nicio formă, nici măcar ușoară”, a precizat Irina Tănase pentru Antena 3.

„Ce mă îngrijorează pe mine este faptul că nici cei de la spital nu dau niciun fel de informație și nici nu ne contactează spre a ne spune ceva, dacă starea ar fi atât de gravă cum am aflat”, a mai spus Irina Tănase, tot pentru Antena 3.

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, a mai scris în mediul online: „Vă anunț că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți!

De 2 zile nu reușim să luam legătura cu el, iar cei de acolo refuză să dea orice explicație familiei, avocatului sau presei! Vă voi ține la curent când vom afla detalii!”.

În data de 27 mai a anului trecut, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de instanța supremă la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter