Premiile Oscar 2022: Când se difuzează și cine sunt prezentatorii galei

De Adelina Duinea, pe

Gala premiilor Oscar 2022 va avea loc în noaptea de duminică spre luni (27-28 martie) în Los Angeles, California. Pentru prima dată în ultimii 11 ani, ceremonia va fi găzduită de mai multe persoane. În plus, mai mulți actori și artiști vor păși pe scenă pentru a înmâna trofeele.

Premiile Oscar 2022: Când se difuzează și cine sunt prezentatorii galei

Cea de-a 94 ediție a premiilor Academiei Americane de Film se va desfășura în incinta Teatrului Dolby și va fi găzduită de actrițele Amy Schumer (40 de ani), Regina Hall (51 de ani) și Wanda Skyes (58 de ani).

Primii prezentatori anunțați de Academia Americană de Film au fost Kevin Costner, Zoë Kravitz, Lady Gaga, Rosie Perez, Chris Rock și Yuh-Jung Youn.

Lista a fost ulterior completată de Ruth E. Carter, Anthony Hopkins, Lily James, John Leguizamo, Simu Liu, Rami Malek, Uma Thurman, Daniel Kaluuya, Mila Kunis, Lupita Nyong’o, Naomi Scott, Wesley Snipes, John Travolta, Halle Bailey, Sean „Diddy” Combs, Jamie Lee Curtis, Woody Harrelson, Samuel L. Jackson, Shawn Mendes, Tyler Perry și Tracee Ellis Ross.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Rachel Zegler, protagonista din filmul „West Side Story”, nominalizat la Oscar în 7 categorii, nu a fost invitată la ceremonie

Actorul Sir Sidney Poitier, primul bărbat de culoare premiat cu Oscar, a murit la 94 de ani

Actrița Selma Blair a obținut ordin de restricție împotriva fostului iubit, după ce ar fi fost agresată fizic și verbal

„Filmele ne inspiră, ne distrează și ne unesc. Acesta este întocmai obiectivul show-ului din acest an. Suntem încântați să prezentăm primul lineup dintr-o gamă stelară care se alătură scenei premiilor Oscar pentru a ne ajuta să sărbătorim puterea filmului și să-i onorăm pe cei mai buni din industrie de anul acesta”, a declarat Will Packer, unul dintre producătorii show-ului.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter