Când au început, de fapt, tensiunile dintre Will Smith și Chris Rock. Noi detalii despre scandalul de la Premiile Oscar ies la iveală

Ultimul update Marți, 29 martie 2022, 13:28

Incidentul de duminică seara, de la gala premiilor Oscar 2022, când Will Smith l-a lovit peste față pe Chris Rock pentru că a făcut o glumă răutăcioasă la adresa soției lui Will, Jada Pinkett Smith, a șocat întreaga opinie publică.

Dar nu este pentru prima dată când Chris și Will se tachinează. Tensiuni între actorul de comedie și fostul “prinț” din Bel Air au mai existat și în trecut.

În 2016, actorul de stand-up comedy a fost gazda Premiilor Academiei, iar Will Smith și Jada au fost ținta unor alte glume. Atunci, Chrid Rock a râs de boicotul soților Smith care s-au alăturat mișcării #OscarSoWhite pornită pentru a atrage atenția asupra lipsei diversității de la Premiile Academiei Americane de Film. Rock spunea atunci că Will și Jada, precum și regizorul Spike Lee, “au înnebunit” când au aflat că în anul respectiv nu a fost nominalizat niciun actor de culoare.

Când au început, de fapt, tensiunile dintre Will Smith și Chris Rock. Noi detalii despre scandalul de la Premiile Oscar ies la iveală

Citeşte şi: Whoopi Goldberg cere Casei Regale britanice să-și ceară iertare pentru anii de slcavie instituiți în Caraibe în timpul colonialismului

Jada boicotând premiile Oscar este ca și cum eu boicozez lenjeria intimă a Rihannei. Adică fac asta fără să fi fost invitat – a spus Rock în timpul monologului de deschidere de la eveniment.

Apoi a contiunat cu gluma spunând că „înțelege” nemulțumirea soției lui Smith.

Jada este supărată că bărbatul ei, Will, nu a fost nominalizat pentru rolul din “Concussion”. Am înțeles. Este păcat că Will a fost atât de bun și totuși nu a fost nominalizat. Și nu este corect nici că Will a fost plătit cu 20 de milioane de dolari pentru rolul din “Wild Wild West” – a mai spus Chris Rock la vremea respectivă, potrivit CNN.

La scurt timp, a urmat și un comentariu al soției lui Will Smith la cele spuse de Chris. Jada nu s-a arătat iritată de glumele răutăcioase ale actorului de comedie.

Citeşte şi: Ce s-a întâmplat în pauza publicitară a galei Premiilor Oscar după incidentul dintre Will Smith și Chris Rock

Uitați care este treaba, noi trebuie să mergem înainte. Avem atât de multe lucruri de făcut, se întâmplă atâtea lucruri în această lume. Mergem înainte – a transmis Jade Pinkket Smith.

Doi ani mai târziu, în 2018, a mai avut loc un episod similar. Will Smith a postat atunci un mesaj pe Instagram, cu ocazia zilei de naștere a fostei soții, Sheree Zampino, mama băiatului său Trey.

„La mulți ani, @shereezampino. #BestBabyMamaEver! 🙂 Te iubesc, Ree-Ree” – a fost mesajul lui Will. În dreptul acestei postări, Chris Rock a scris: “Wow, ce soție înțelegătoare ai!”, la care fosta soție a lui Smith a comentat: “Nu urî!”.

Foto – Profimedia / Hepta / Instagram Chris Rock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter