Poze: Mihai Petre, demonstraţie de dans “Românii au talent”

De Unica.ro, pe

La Timişoara, Mihai Petre le-a oferit telespectatorilor o super demonstraţie de dans. După ce o pereche de dansatori şi-a încheiat numărul, prezentatorii şi juraţii au trecut şi ei la dans.
Pavel a tinut sa devina pentru cateva minute Mihai Petre asa ca si-a dat parul pe spate si si-a gasit imediat si o partenera de dans: pe Smiley, caruia i-a confectionat ad-hoc si un costum de dans.
Cu miscari ferme si o atitudine pe masura cei doi au venit in fata publicului pentru o demonstratie de dans sportiv de neuitat. Mihai Petre a fost si el invitat la dans de concurenta ce tocmai isi terminase numarul, iar oferta a fost de nerefuzat.
Vezi mai multe poze în galeria foto. CLICK AICI!
mihai petre
Asa se face ca pe scena de la “Romanii au talent” a inceput o adevarata petrecere, miscarile lui Mihai starnind ovatii si ropote de apaluze!
Vineri, 8 martie, de la ora 20:30, un nou val de talente va lua cu asalt scena show-ului de la ProTV. Surprize, momente tensionate, numere emotionante si acte artistice neasteptate isi vor face loc in cea de-a patra editie “Romanii au talent”.
pavel bartos smiley
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter