O recunoşti? Uite cum arată această vedetă nemachiată!

De Erika Chivu, pe

Ne-am obişnuit să o vedem strălucitoare şi perfect aranjată pe covorul roşu. Dar iată că fără machiaj nu mai este la fel de frumoasă. Cum ţi se pare look-ul ei?
Încă o dovadă că machiajul face minuni şi că oricare dintre noi ar putea arăta ca o vedetă cu ajutorul unui make-up artist profesionist.
Heidi Klum, despre care ştiam că arată perfect, în ciuda celor 39 de ani. De fapt, arată minunat când este machiată pentru că altfel este o femeie ca oricare alta.
Pozele au fost făcute ieri, când Heidi Klum a ieşit la masă împreună cu cei patru copii şi cu iubitul ei, Martin Kristen. Acesta a fost bodygurad-ul ei cu ceva timp în urmă, când vedeta era căsătorită cu artistul Seal. Se pare că sentimentele ei pentru Martin au dus la divorţ.
Din fericire, copiii lui Heidi se înţeleg foarte bine cu Martin Kristen, care este mereu în preajma lor. Leni, fiica cea mare a fostului model a fost adoptată legal de Seal, însă tatăl ei biologic este Fabio Briatore, care a părăsit-o pe Heidi când aceasta era însărcinată.  Fiica cea mai mică, Lou, s-a născut în 2009.
heidi klum nemachiata

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter