Poze: Mihai Bendeac la „Românii au artişti”. Vezi cum arată!

De Unica.ro, pe

După ce a readus în casele românilor lumea fascinantă a teatrului, cu actorii ei mari şi spectacole savuroase, Mihai Bendeac se pregăteşte de un nou proiect la fel de ambiţios precum TEATRU TV.
Succesul TEATRU TV este dovada că românii îşi iubesc artiştii, valorile, iar începând de miercuri, 10 aprilie, Antena 1 va reuni cei mai iubiţi artişti din România într-o abordare inovatoare.
Cuvintele cheie ale showului care va debuta în curând pe micile ecrane sunt: întâlnire între generaţii de artişti, spectacol total cu umor, muzică, dans şi dacă până în acest punct datele problemei sunt familiare, “Românii au artişti” plusează cu divertisment vintage, ţinute din anii ’70 şi transmisie alb negru!
În spatele acestui proiect se află actorul Mihai Bendeac, pe care telespectatorii îl vor descoperi în noi şi noi roluri.
romanii au artisti mihai bendeac
L-am ajutat pe nenea Dan sa conceapa, sa adune, cu ultimele puteri, patru show-uri de divertisment. Exact asa cum se faceau in anii 60-70. Era fericit ca un copil. Nu-i venea sa creada ca poate face, in 2013, exact ce facea cu Toma sau Bibanu. Am scris amandoi cu creionul, ne-am afundat in arhiva, am conceput totul ca si cum ne-am fi intors in timp. Mi-a spus, la un moment dat, ”Misule, e bine ca Romanii au Talent. Dar sa nu uitam ca Romanii au Artisti…

„Asa am numit aceste patru emisiuni. ”Romanii au artisti”. Asa cum i-am promis lui nenea Dan, voi filma alb-negru, cu aparatura de atunci si oamenii care mai sunt in viata (inclusiv Doina Levintza, sper). Voi conduce, pe toata perioada filmarilor, o Dacie 1300 si ma voi imbraca precum in 1970. Altfel nu pot crea un show cu adevarat Vintage. Asadar, in luna APRILIE, 4 show-uri precum in anii frumosi„, a scris Mihai Bendeac pe Facebook în luna ianuarie.
romanii au artisti

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter