Poze: Smiley şi Pavel Bartoş filmează un nou sezon „Românii au talent”

De Unica.ro, pe

După Banat, a venit rândul Ardealului să spună “prezent” la preselecţiile celui de-al patrulea sezon “Românii au talent”. Smiley şi Pavel Bartoş au fost săptămâna aceasta la Cluj, la fel de veseli şi puşi pe şotii ca întotdeauna.
Sute de aspiranti la titlul de “cel mai talentat roman” si-au asteptat randul inca de la primele ore ale diminetii ca sa se inscriela preselectiile „Romanii au talent”.
smiley pavel bartos
De la prichindei de gradinita pana la septuagenari, ardelenii s-au costumat in fel si chip. Imbracati in outfit-uri de roboti, de cowboy, in costume traditionale indiene sau romanesti, concurentii au lasat emotiile deoparte si au venit “la poale de Feleac, sa-i dea talentului de leac”, vorba lui Bartos.
smiley pavel bartos
Numere de echilibristica, parkour, jonglerie, beatbox, patinaj pe role, karate si dans sunt doar o parte dintre cele prezentate de ardelenii talentati, dornici sa treaca de aceasta prima etapa a competitiei.
smiley pavel bartos
Prezentatorii Pavel Bartos si Smiley au venit din nou printre concurenti si sustinatorii acestora. “Sefii” i-au incurajat sa arate cat sunt de buni ca sa intre in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro, precum si pentru cei 10.000 de euro, premiul de originalitate.
smiley pavel bartos
Cele mai bune reprezentatii alese in urma preselectiei vor ajunge in show-urile “Romanii au talent” din acest weekend. Clujenii care vor sa vada pe viu ca romanii nu au limita cand e vorba de talent sunt asteptati la spectacolele de sambata, 31 august, si duminica, 1 septembrie, de la orele 12:00 si 19:00, la “Casa de Cultura a Studentilor” . Intrarea este libera, iar show-urile se anunta a fi incendiare.
smiley pavel bartos

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter