Poze: Cum arată Jojo în noul serial, „Spitalul de demenţă”

De PR, pe

Cătălina Grama, cunoscută drept „Jojo”, apare într-un nou serial de comedie, „Spitalul de demenţă”.
Serialul ”Spitalul de demenţă” debutează la Pro Tv joi seara de la 21.30, imediat după ”Las Fierbinţi”. Actriţa Catalina Grama (Jojo) interpretează rolul unei directoare financiare foarte sexy, dar foarte rea, rol pentru care aceasta a adoptat şi un alt stil de a vorbi: Jojo a fost rârâită toată vara, la filmari, pentru a da o notă aparte personajului său.
”Este o satiră foarte reuşită. In ”Spitalul de demenţă” eu sunt directorul economic şi sunt… absolut dementă”, glumeşte Jojo. ”Luminiţa Sfîrlă este numele meu, o tipă foarte rea şi rârâită, pe care o veţi vedea pe lângă o pleiadă de personaje extraordinare: cei mai nebuni doctori din lume, cei mai nebuni infirmieri, cei mai nebuni pacienţi sunt la ”Spitalul de demenţă”. Lucrul pentru acest serial a fost excepţional, mai ales că am filmat o lună şi jumătate zilnic, aşa cum filmezi pentru un proiect de film artistic, de exemplu. Personajul meu l-am lucrat împreună cu Toni şi am reuşit să scoatem ceva fabulos”, mai spune actriţa despre rolul său.
jojo in spitalul de dementa
La rândul său, Toni Grecu, cel care semnează împreună cu Adrian Onciu scenariul serialului, mărturiseşte că ”e un spital inventat, în ultimă instanţă, dar care, culmea, seamănă foarte mult cu România, e un spital în care problemele, necazurile sunt rezolvate cu foarte mult umor.”
Jojo
În primul episod care va fi difuzat la Pro Tv joi seară de la 21.30, telespectatorii fac cunoştinţă cu toate personajele de bază care populează cel mai sărac şi prost manageriat spital din România. ”Tocmai de asta lucrurile se desfăşoară într-o atmosferă plină de veselie”, completeaza Toni Grecu. ”Spitalul de dementa”se află într-o perpetuă renovare, exact ca sitemul sanitar romanesc. Cazul tratat în primul episod este cel al pacientei Lili Stripu (Andreea Doinea), care a fost operată pentru un implant cu silicon la piept. Numai că are un ghinion colosal: sânii comunica între ei şi siliconul se plimbă din unul în altul, în funcţie de partea pe care se aşează. Situaţia pacientei se va complica pe parcurs, iar doctorul Ciupercă zis Măcelarul (Claudiu Maier) va avea mult de tras din cauza acestei paciente năbădăioase, dificile, frumoase şi agitate.
Poze: Cum arată Jojo în noul serial, "Spitalul de demenţă"
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter