Pisoiul Alexandrei Stan a murit. „Vei rămâne mereu în inima mea”

De Unica.ro, pe

Recent, în mediul online, Alexandra Stan (31 de ani) a dezvăluit că pisoiul ei, Hercule (Herky), a murit. Urmăritorii artistei i-au transmis cuvinte de încurajare după tristul eveniment.

„Din ceea ce ne-ai arătat, Herky era atât de plin de viață și simpatic, așa ca tine. Un companion perfect. Îmi pare atât de rău pentru pierderea ta, dar ai încredere că te veghează. Odihnește-te în pace, Herky!;

Cunosc durerea asta atât de bine, am trecut prin ea. Dar este într-un loc lipsit de durere, primește gustări nelimitate și te veghează!; Îmi pare atât de rău pentru pierderea ta, dar acum ai un înger care te veghează!”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Pisoiul Alexandrei Stan a murit. „Vei rămâne mereu în inima mea”

„Odihnește-te în pace, Herky! Vei rămâne mereu în inima mea! Ai fost copilașul meu, cel mai bun prieten al meu, îngerul meu păzitor și de fiecare dată când voi veni să te văd, mă voi simți mai aproape de Dumnezeu.

M-ai ridicat de jos! M-ai făcut să mă simt ca o mamă! Îți mulțumesc, mama te iubește”, a scris Alexandra Stan, pe contul personal de Instagram, alături de un videoclip surprins în zona Mănăstirii Pasărea, unde pisoiul este înmormântat. „Te văd zâmbind printre îngeri!”, a mai scris solista.

Alexandra Stan, marcată de lipsa tatălui din copilăria ei

„Mi-a lipsit foarte mult și știu că multă lume probabil că a trecut prin aceeași chestie și rezonează cu asta. (…) La noi, totuși, tata nu a lipsit mereu, dar era foarte mult timp plecat pe mare, luni de zile.

Citește și:

Alexandra Stan, dezvăluiri în premieră despre sexualitatea ei: „Eu iubesc și bărbații și femeile”

Alexandra Stan a fost înșelată de Dorian Popa. Artistul a fost primul ei iubit

Alexandra Stan, noi detalii despre momentul în care a fost agresată: „A fost crunt”

L-a iertat Andreea Bălan pe George Burcea? „Suntem în continuare în proces de divorț”

Muncea pe vapor. Era plecat cu lunile, câteodată și 8 luni, se simte. Mama a fost și mamă și tată și mână de fier, mai dură, dar ce să faci, asta este. El a pierdut primii pași. Primele chestii, când zice copilul mama, tata. Și pentru el a fost greu, îți dai seama. (…) Eu nu i-am reproșat niciodată, am încercat să-l înțeleg”, a mărturisit solista în emisiunea La Măruță.

„Am fost și împreună la psiholog. După ce am pățit chestia aia cu Marcel Prodan, când am făcut terapie, ne-am dat seama împreună cu psihologul că lipsa tatălui meu era unul dintre principalele motive pentru care ajunsesem să fiu victimă, pentru că am crescut într-o familie în care lipsea tatăl destul de des, prezența masculină”, a continuat.

Cu 7 ani în urmă, în 2013, Alexandra a fost agresată fizic de Marcel Prodan, managerul și iubitul ei de la vremea aceea. „M-a bătut cu pumnii. (…) Am trecut prin asta și m-a marcat. A fost crunt. M-am trezit la realitate, mi-am dat seama cine erau oamenii cu care lucram”, a mărturisit artista despre incident, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Alexandra Stan: „Am trăit cu impresia că nu merit să fiu iubită”

„Cumva eu am trăit cu impresia că nu merit să fiu iubită de către bărbați sau că tot timpul voi fi părăsit. De multe ori le ziceam bărbaților să nu mă părăsească, când eram într-o relație, aveam așa o frică. (…)

Am fost toți la terapie, tata, mama și sora mea. Am fost toți 4 pentru că trebuia să ne spunem niște lucruri într-un mediu în care să fie cineva imparțial, care să nu ne țină partea. A fost tensionat, cel puțin prima dată. (…) După s-a detensionat situația”, a completat artista.

„Ai reușit să scapi de trauma cu Marcel?”, a întrebat-o Măruță. „Da și nu. Am reușit să scap per total. Adică nu pot să spun că mai sunt traumatizată, dar sunt victimă uneori, să știi. (…) Mă pun în postura de victimă fără să vreau”, a mai spus Alexandra.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter