Cum arată actriţa din „Perla Neagră” după 20 de ani

De Geo Berciu, pe

La începtul anilor 1990, telenovelele au devenit un fenomen în România, fiind urmărite de milioane de oameni, iar una dintre actriţele care a cucerit publicul cu farmecul ei a fost Andreea del Boca cu serialul „Perla neagră”.
Povestea tinerei Perla şi a misterioaselor perle negre, ce fuseseră lăsate împreună cu ea la colegiul unde crescuse, a fost urmărită cu sufletul la gură de un public numeros. Aventurile ei legate de găsirea familiei, pierderea prietenei celei mai bune şi noua identitate, combinate cu replici simpatice şi comice şi situaţii inedite au fost un adevărat succes şi au impus-o definitiv pe Andreea del Boca ca o actriţă talentată.
Cum arată actriţa din "Perla Neagră" după 20 de ani
Totuşi, frumoasa argentiniancă îşi făcuse debutul în actorie încă de la vârsta de 4 ani, când a jucat în pelicula „Nuestra Galleguita”.
Cum arată actriţa din "Perla Neagră" după 20 de ani
Publicul a putut apoi să o vadă în numeroase producţii notabile ca  „Estrellita Mia” (1987), „Celeste” (1991) şi „Antonella”, (1993). Atât în „Celeste” şi „Antonella”, ea a jucat alături de Gustavo Bermudez.
Cum arată actriţa din "Perla Neagră" după 20 de ani
A urmat „Perla neagră”, telenovela care i-a adus consacrarea pe plan internaţional. Acum, la 20 ani de la terminarea serialului, Andrea del Boca, în vârstă de 49 de ani, continuă să joace în telenovele, chiar dacă în ultimii ani a jucat doar personaje episodice.
Cum arată actriţa din "Perla Neagră" după 20 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter