O îndrăgită actriță de telenovele a murit. Jucase în peste 30 de telenovele

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 decembrie 2021, 16:11

Îndrăgita actriță de telenovele Mila Moreira a murit luni, la Spitalul Copa Star din Rio de Janeiro, la vârsta de 72 de ani.

Actrița Marilda Moreira da Silva, cunoscută drept Mila Moreira, a murit la Spitalul Copa Star din Rio de Janeiro, după cum arată Agência Brasil. Cauza decesului ar fi fost stopul cardiac.

Frumoasa actriță a început să lucreze ca model în anii 1960. Mai apoi, în anii 1970, a fost jurat în show-ul TV „Chacrinha”. Mila Moreiro a spus într-un interviu pentru Video Show că rolul ei din telenovela „Marrom Glacé” a atras controverse din partea publicului.

„La vremea aceea, nu era obișnuit să ai un model care făcea televiziune, așa că, desigur, inițial au existat prejudecăți”, a spus ea, citată de România TV.

Mila Moreiro s-a numărat printre primele fotomodele care au migrat de pe podium către lumea televiziunii. „Marrom Glacé” a fost prima telenovelă în care a jucat, însă au urmat peste 30 de alte telenovele și minseriale pe micile ecrane. Totodată, a jucat și în șase producții de cinema.

Pe plan amoros, Mila Moreiro a avut o viață zbuciumată. Mai exact, ea a fost căsătorită de patru ori. Primul soț a fost designerul Hans Donner. Ulterior, ea a avut căsnicii și cu actorii Luis Gustavo, Gracindo Junior și Eduard Conde. În interviuri, actrița a povestit că a menținut prietenia cu foștii parteneri.

Femeia nu a avut copii, aceasta fiind alegerea ei personală. Stilul de viață intens, care implica multă muncă și multe călătorii, nu i-a mai oferit timp pentru maternitate.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter