Penibil la TV: Piţipoancele săptămânii

De Adina Radu, pe

În afară de scandalul de prostituţie al Floarei Leonida şi de taximetristul violat şi recent părăsit de soţie, câteva subiecte noi şi-au făcut loc săptămâna aceasta în show-urile TV.
Unul din ele îi are drept protagonişti pe aparent simpaticul bucatar Gheorg şi pe, crede ea, atrăgătoarea cântăreaţă(?) Bianca Rus. Aceasta susţine că Gheorg i-a făcut avansuri şi chiar a agresat-o sexual. Cea mai penibilă replică a fost însă cea care explică de ce este Bianca atât de voinică.

„Din cauza lui Gheorg am ajuns aşa, că îmi dădea frişcă şi îmi băga prăjituri peste tot, prin gură” i-a răspuns ea Adrianei Bahmuţeanu. Aceasta, fostă şefă a celor doi la un post TV, tocmai spunea că Gheorg nu-i putea face avansuri unei fete plinuţe.

Tot la „un Show păcătos”, am cunoscut-o pe sosia lui Sharon Stone, o tânără care, evident, nu are nimic în comun cu actriţa, nici ca fizic, nici din alte puncte de vedere. Dar ca orice sosie respectabilă, ea a încercat să refacă cea mai faimoasă scenă a lui Sharon, cea din „Basic Instinct”. ce a ieşit e greu de redat în cuvinte. Să spunem doar că nu a semănat deloc cu originalul.
Penibil la TV: Piţipoancele săptămânii
Foto: Northfoto, captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter