Şocant: Top 5 momente incredibile din istoria televiziunii

De Diana Zagrean, pe

Unii oameni nu se pot abţine să nu şocheze şi tot ce îşi doresc în viaţă este faima. Chiar şi când riscă să o obţină postum. Iată un top 5 momente incredibile din istoria televiziunii şi nebunii care şi-au riscat viaţa la TV, în căutarea celebrităţii.
Reporterul care s-a sinucis în direct
Christine Chubbuck a fost primul şi singurul reporter TV care s-a sinucis în direct, în timpul unei emisiuni, pe 15 iulie 1974. Femeia era deprimată de lipsa iubirii în viaţa ei, după cum a declarat în repetate rânduri. Înainte de a se împuşca, ea a spus câteva cuvinte telespectatorilor şi colegilor de platou, în care ironiza tabloidizarea presei şi interesul pentru momente sângeroase în televiziune. Christine avea 30 ani şi s-a împuşcat în cap cu un revolver calibrul 38.
Oprah Winfrey a adus în platou grăsimea slăbită printr-o dietă extremă
Vedeta slăbise cu scopul absolut nesănătos de a intra într-o pereche de jeanşi Calvin Klein. Oprah a ţinut o dietă bazată exclusiv pe lichide şi mixuri proteice timp de câteva luni, slăbindu-şi organismul într-un mod extrem de periculos. După ce a slăbit destul pentru a intra în perechea foarte strâmtă de blugi, vedeta a făcut ceva şocant. A adus în emisiune un cărucior pe roţi, plin cu 30 de kilograme de grăsime animală, echivalentul greutăţii pierdute pe timpul dietei.
Omul care a sărit în gol în Parlamentul României
In decembrie 2010, electricianul Adrian Sobaru avea 43 de ani când s-a aruncat de la unul dintre balcoanele Parlamentului, înainte ca Emil Boc să-şi înceapă discursul premergător dezbaterii moţiunii de cenzură pe Legea Salarizării. Gestul extrem era cât pe ce să-l coste viaţa. Sobaru a strigat, înainte de a se arunca în gol peste scaunele din Parlament: „Asta este viaţa în care trăim noi!”.

Femeie scăpată în cap la Dansez pentru tine, varianta din Noua Zeelandă
Oricine a urmărit show-urile din seria Dansez pentru tine ştie că uneori se întâmplă şi accidente. Mai ales că figurile complexe de dans nu sunt pentru oricine şi vedetele sunt, de multe ori, complet străine de dans şi acrobaţii până la participarea în show. În 2006, la ediţia neo-zeelandeză a celebrului spectacol de divertisment, telespectatorii şi juriul au asistat la ceea ce putea deveni o tragedie. Politicianul Rodney Hide a reuşit să o scape pe partenera lui, Krystal Stuart în cap, în timpul unei răsuciri. Dansatoarea şi-a revenit, dar momentul a fost foarte aproape de a se transforma într-o tragedie.
Prezentatorul unui show are o cădere nervoasă după un dans porno
Şi în televiziunea argentiniană se întâmplă lucruri şocante. Un prezentator a luat-o, efectiv, razna după un dans provocator realizat de doi invitaţi. Aceştia au riscat foarte mult şi au venit cu un dans extrem de erotic, purtând costumaţii mai mult decât sumare. Show-ul lor a devenit, brusc, o reprezentaţie de striptease, iar cei doi au mimat chiar mai mult decât vezi în astfel de dansuri de obicei. Prezentatorul emisiunii în care erau invitaţi şi-a pierdut cumpătul şi i-a întrerupt pe cei doi dansatori. Nimeni nu a reuşit să-l mai calmeze şi aproape că i-a luat la bătaie pe invitaţii buclucaşi.

Foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter