Pe 5 decembrie, Andreea Marin prezintă evenimentul caritabil Atipic Gift

De Carmen Ghibuțiu, pe
În ajun de Moș Nicolae, Andreea Marin va fi gazda unui eveniment emoționant, realizat pentru a veni în ajutorul Magdei Coman, tânăra imobilizată într-un scaun cu rotile în urma unui grav accident care luptă pentru drepturile oamenilor cu dizabilități.

Atipic Gift este organizat de Asociația Open Your Heart și Fundația Prețuiește Viața și va avea loc pe 5 decembrie, de la ora 19:00, la Hala cu Flori (Strada Popa Nan, nr. 82). Este vorba despre un eveniment atipic, ce își propune să împletească atmosfera de basm din ajunul serii de Moș Nicolae cu dragostea pentru frumos și pentru viață.

12 vedete vor defila pe podium purtând creațiile a 12 designeri români, din dorința de a oferi o șansă la o viață normală unui om frumos cu suflet mare. Magda Coman mișcă lucrurile în direcția bună de ani de zile pentru oameni care, ca și ea, trăiesc în scaunul cu rotile.

Pe 5 decembrie, Andreea Marin prezintă evenimentul caritabil Atipic Gift

Magda este un exemplu de curaj și inițiativă. Ea a hotărât că poate ajuta oamenii cu handicap locomotor și a înființat Asociația Open Your Heart, prin care a organizat Atipic Beauty, unul din puținele evenimente cu și pentru oamenii în scaun cu rotile.

Citește și – Atipic Beauty: Poveștile a trei femei curajoase aflate în scaune cu rotile

Magda Coman trebuie operată din nou de urgență

Din păcate, sănătatea Magdei cunoaște acum un alt moment de cumpănă. În urma unei operații nereușite la picior, se confruntă cu o nouă problemă gravă de sănătate. Ca și când nu ar fi de ajuns că trăiește într-un scaun cu rotile, tija pe care doctorii i-au montat-o este mai lungă decât ar fi trebuit și riscă să îi spargă rotula. Magda trebuie operată din nou de urgență. De data aceasta, specialiștii de la Acibadem Istanbul o sprijină și o așteaptă, dar intervenția are un cost ce nu poate fi evitat: 7000 euro, mult peste ceea ce ea își poate ea permite astăzi.

Prezentare de modă cu rochii decorate cu flori din hârtie și material textil

Pentru a o ajuta pe Magda, 12 designeri au acceptat provocarea de a crea conceptul unor rochii atipice, decorate cu flori din hârtie și material textil, dar care par autentice. Ideea va fi puse în practică cu ajutorul specialiștilor de la PaperFlowersBySimona. La finalul prezentării, rochiile vor putea fi achiziționate, iar sumele astfel obținute vor merge către Asociația Open Your Heart, pentru a susține operația la picior necesară Magdei Coman.

12 vedete vor defila pentru a susține cauza Magdei Coman

Rochiile vor fi prezentate într-un decor de basm, în cadrul unei defilări având drept protagoniste 12 vedete care au acceptat să se alăture pro-bono acestei cauze. De asemenea, Andreea Marin, care va purta o creație Cristallini, se implică pro-bono, ca amfitrion și promotor al cauzei.

Pe 5 decembrie, Andreea Marin prezintă evenimentul caritabil Atipic Gift

În seara Atipic Gift, le vom vedea în ținute spectaculoase pe Andreea Marin, Diana Bart, Andreea Bălan, Camelia Căpitanu, Cristina Cioran, Cosmina Păsărin, Anca Țurcașiu, Adina Buzatu, Mihaela Călin, Crina Matei și Adelina Pestrițu și Ilinca Obadescu.

Vedetele din televiziune, teatru, muzică, lumea afacerilor sau cea a modei vor purta creații semnate de Tina Olari, Luminița Balazs, Eva’s By Ana Munteanu, Aleha Toncea, Aida Lorena, Sine by Seila, Trends by Adina Buzatu, Nicole Enea, Geanina Pukosi, Cristallini, Loulou și Christina Andrei.

Cum poți ajuta?

Dacă dorești să te implici și să o ajuți pe Magda Coman o poți face fie prin donații directe la eveniment, fie prin donații în contul Asociației Open Your Heart (detalii găsești pe www.atipicbeauty.wordpress.com), fie prin sms la numărul care va fi anunțat în seara Atipic Gift.

De asemenea, la eveniment vor fi expuse și mici obiecte realizate din florile care se regăsesc și pe rochii, pe care le poți achiziționa și transforma în daruri pentru cei dragi de sărbători, sumele colectate în acest fel fiind donate tot în sprijinul Magdei Coman.

Foto: Shady Ayoub Photography

Citește și – Gala aniversară Atipic Beauty 2016 – „Frumusețea e în noi, nu în aparențe!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter