Pavel Bartoș, dezvăluiri din culisele familiei: “Am acasă cel mai mare karaoke posibil”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 18 ianuarie 2019, 17:13
Pavel Bartoș este unul dintre cei mai glumeți și îndrăgiți prezentatori TV, iar energia debordantă și buna dispoziție sunt de-a dreptul molipsitoare. Ei bine, aflați că așa cum este pe scenă și pe micul ecran, la fel este și acasă.

Pavel Bartoș este căsătorit cu Anca din 2003 și împreună au trei fete: Eva, 14 ani, Rita, 10 ani, și Sofia, 4 ani. Carismaticul actor a povestit cum își răsfață familia și care sunt activitățile preferate în weekend: „În fiecare sâmbătă sau duminică facem clătite sau gogoși. Ne trezim, apoi e un fel de ritual. Să stăm în pijamale, așa să petrecem toată ziua. Am karaoke acasă.

Pavel Bartos

Când ai trei fete, e cel mai mare karaoke posibil. Sunt un fin ascultător, pentru că acasă sunt doar un om care reacționează, nu acționează. Sunt mari artiste toate. Când încep, avem de toate! Cea mică domină scena muzicală și coregrafică, e un fel de stăpâna show-ului, vedeta, balerina. Au talent, acum îmi doresc foarte mult să-și găsească rostul în viață. Cea mare vrea medicină. Mă bucur că aleg și alte lucruri deși până vor ajunge la vârsta la care vor decide se pot schimba multe. Mijlocia are înclinații artistice spre pictură, iar cea mică e artista artistelor. Îmi doresc să aleagă ele. Eu le ofer opțiuni, ele sigur vor alege bine, iar eu le voi susține. Dacă vor alege meseria mea, îmi doresc să fie doar talentate” – a dezvăluit Pavel Bartoș pentru Libertatea.

Pavel Bartos si familia sa

Pavel Bartoș nu se declară un maestru în bucătărie, însă recunoaște că, dincolo de gogoși și clătite, îi place să mai și gătească din când în când: „Soția gătește foarte bine. Când mănânc acasă se vede, când mănânc în deplasare se vede. Ea a ne știe toate gusturile și ni le satisface. Și mie îmi place să gătesc, dar o fac destul de rar. Iar atunci explodează bucătăria! Mi-ar trebui măcar un ajutor de bucătar, care să-mi taie aia, să-mi pună aia… Sunt multe lucruri pe care le deranjez”, – a încheiat Pavel Bartoș

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter