Paula Abdul a căzut de pe scenă în timpul unui concert VIDEO

De Oana Savin, pe
Paula Abdul și-a îngrijorat fanii în momentul în care a căzut de pe scenă în timpul unui concert live susținut în Biloxi, Mississippi.

Cântăreața în vârstă de 56 de ani era în mijlocul interpretării piesei „The Promise of a New Day” când s-a îndreptat spre fani pentru a-i saluta și a pășit în afara scenei, relatează TMZ.

Fanii au rămas șocați în urma căzăturii, iar o femeie aflată în sală se aude țipând speriată.

Cei care au ajutat-o să se ridice au fost oamenii veniți să îi vadă spectacolul. Din fericire, artista nu a pățit  nimic și a revenit rapid pe scenă pentru a-și continua concertul.

Nu se știe dacă s-a rănit, cert este că a decis să nu își dezamăgească admiratorii și a continuat show-ul ca o adevărată profesionistă.

Paula Abdul, primul turneu solo din ultimii 25 de ani

În prezent, Paula Abdul se află în turneuul „Straight Up Paula!”, primul său turneu solo din ultimii 25 de ani.

„Au trecut zeci de ani de când nu am mai mers singură în turneu, dar am văzut cum este să te afli pe drum vara trecută cu New Kids on the Block și Boyz II Men și m-am distrat de minune”, afirma Abdul în luna iunie.

A fost o primire călduroasă și mi-a amintit de felul în care mă simțeam când mă afla constant pe drum cu mulți ani în urmă”, a mai spus artista.

Citește și: Simona Halep a fost desemnată cea mai bună jucătoare a anului 2018 de către WTA. Cum s-a fotografiat sportiva

Citește și: De ce i-a interzis Keira Knightley fiicei sale de 3 ani să se uite la filmele Disney

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter