Orlando Bloom se află în Republica Moldova pentru a ajuta refugiații ucraineni

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 martie 2022, 10:12

Orlando Bloom a anunțat pe rețelele de socializare că se află în Republica Moldova, unde face voluntariat. Împreună cu UNICEF, actorul încearcă să ajute refugiații ucraineni.

Impresionat de dramele ucrainenilor, Orlando Bloom, în vârstă de 45 de ani, a mers în Republica Moldova pentru a fi alături de familiile de refugiați. Acesta a publicat pe contul său de Instagram o serie de imagini emoționante în care apare alături de copiii pe care părinții s-au străduit să-i ducă departe de ororile războiului.

De la începutul războiului în Ucraina, un copil a devenit refugiat la aproape fiecare secundă. Sunt în Moldova cu UNICEF și vizitez familii care au fost forțate să lase totul în urmă, în căutarea unui loc sigur.

Copiii din interiorul și din exteriorul Ucrainei au nevoie de tot ajutorul pe care puteți să-l dați, a scris Orlando Bloom în dreptul unor imagini dintr-un centru de refugiați, unde copii l-au primit cu multă bucurie.

Orlando Bloom, apel pentru ajutorarea refugiaților ucraineni

Soțul lui Katy Perry, care este ambasador în cadrul unui program UNICEF din 2009, a povestit că a întâlnit la graniță o femeie cu trei copii care au fugit din Ucraina după ce casa vecinilor lor a fost bombardată. De asemenea, el a făcut un apel pentru ajutorarea refugiaților cu donații prin intermediul UNICEF.

Citește și: Cum arata vila de lux a lui Liviu Vârciu

Mesajul lui Volodimir Zelenski la o lună de când a început războiul: ″Întâlniţi-vă în pieţe, pe străzi, arătaţi-vă şi faceţi-vă auziţi!”

Buna Vestire sau Blagoveștenia. Tradiții și obiceiuri creștine

Klaus Iohannis, retras la fotografia de grup cu liderii NATO

Nu știu unde vor merge în continuare, dar mama nu vrea decât să-și știe copiii în siguranță. Astăzi (n.r – 24 martie) se împlinește o lună de când a început războiului și mii de familii încă trec granița către Moldova în fiecare zi, a subliniat starul de la Hollywood.

Nu este prima oară când actorul din „Pirații din Caraibe” și „Stăpânul inelelor” ajută ucrainenii. În anul 2016, Orlando Bloom a mers în estul Ucrainei pentru a fi alături de copiii care se aflau în zonele afectate de războiul din Donbas.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter