Octavia Geamănu, primele declarații după ce a „dispărut” de la Observator

De Unica.ro, pe

Octavia Geamănu (38 de ani) a făcut primele declarații despre „dispariția” sa de la Observatorul de weekend.

Octavia Geamănu, primele declarații după ce a „dispărut” de la Observator

„Mi-a fost greu și îmi e greu și acum când scriu aceste rânduri să discut despre acest subiect chiar și cu apropiații, cu atât mai mult în spațiul public. Am tot sperat că lucrurile se vor clarifica. De altfel, nici angajatorul nu a oferit vreo explicație referitoare la «scoaterea mea de pe post», așa cum a fost interpretată, în mod real, de presă, ca și cum n-am existat, deși exist”, a început Octavia Geamănu pe Facebook.

„Merg în continuare în redacție și aștept ca angajatorul să își respecte obligațiile convenite cu mine, căci eu, după cum bine știți, am prezentat Observator 19 doar în weekend, excepție făcând zilele de concediu ale colegilor din timpul săptămânii când n-am spus niciodată că nu vin în sprijinul echipei”, a continuat.

„Sunt un om de echipă, muncitor, onest și pasionat de meseria mea. Din păcate, după aproximativ 18 ani în care am lucrat în acest trust și aproximativ 2 luni și jumătate de încercare permanentă din partea mea de a găsi o soluție amiabilă în disputa cu angajatorul, am fost nevoită să mă adresez instanțelor judecătorești și să spun stop abuzurilor în relația de muncă”, a încheiat.

Octavia Geamănu

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cum s-au cunoscut Octavia Geamănu și Marian Ionescu

Citește și: Octavia Geamănu, mesaj acid pentru influenceri: „Postările lor sunt despre nimic”

Citește și: Fiul Octaviei Geamănu și al lui Marian Ionescu, diagnosticat cu „boala sărutului”

„Felicitări pentru verticalitate, sunt convinsă că totul va fi bine. Există viață și după Antena 1. Succes!”; „Octavia, un apus de soare înseamnă un nou răsărit! Sunt sigură că nedreptatea care ți s-a făcut nu va rămâne nepedepsită și mai știu că îți vei găsi un loc bine meritat, unde profesionalismul tău va fi într-adevăr prețuit. (…) Va fi bine! Ne lipsești!”; „Eu am văzut în tine un profesionist care a transmis informația serios și cu drag de oameni. Demnitate și curaj pe mai departe. Nu te clătina, stai dreaptă și consumă nedreptatea, deocamdată”, acestea au fost câteva dintre comentariile postării.

În 2015, Octavia s-a căsătorit civil cu muzicianul Marian Ionescu, alături de care are un fiu, Andrei, în vârstă de 6 ani. Cununia religioasă a cuplului a avut loc în ianuarie 2020.

Octavia Geamănu soț Marian Ionescu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter