Olivia Steer, teorie șocantă despre vaccinurile anti-gripale. Soția lui Andi Moisescu spune că sunt „cauzatoare de coronavirus”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 05 iunie 2020, 15:19
Olivia Steer este recunoscută pentru poziția anti-vaccinare pe care și-o susține cu vehemență în mediul online și pe micul ecran, însă de data aceasta a lansat o teorie șocantă, care poate fi, cel puțin, încadrată în teoriile conspiraționale ale momentului.

Olivia Steer este de părere că vaccinul anti-gripal ar putea fi cauzator chiar de… coronavirus, iar teoria bulversantă a expus-o în mediul online:”Orban anunță că statul va achiziționa 3-4 milioane de doze de vaccin antigripal, pînă la toamna. Îl inteleg. Tătaru dă ca sigur că România va avea o nouă epidemie Covid-19, în octombrie. Îl înțeleg și pe el. Ce nu înțeleg e de ce românii ar fi atît de proști încît să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus, ca să îi confirme lui Tătaru teza cu valul 2”, – a scris Olivia Steer pe Facebook.

Mesajul soției lui Andi Moisescu vine în contextul în care Ludovic Orban a spus că este de acord cu vaccinarea obligatorie, iar Nelu Tătaru a precizat că Ministerul Sănătății se pregătește să cumpere milioane de doze de vaccin antigripal.

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica în format electronic!

La începuturile perioadei de pandemie, Olivia Steer susținea că a descoperit rețeta cu care poate ține virusul la distanță, o rețetă pe bază de usturoi, iar Raed Arafat și Monica Pop au taxat-o imediat pentru imprudența sa: „Olivia Steer nu știe sensul cuvântului vaccin. Prin vaccinare faci anticorpi la patogenul respectiv. Ori ceapa si usturoiul nu face asa ceva!”, – a declarat Raed Arafat.

Citește și – Simona Gherghe o atacă pe Olivia Steer în contextul vaccinării obligatorii

„Nu încercați această rețetă! Poate să ucidă! Un om cu ulcer, poate face un ulcer perforat, să își provoace o hemoragie internă și să moară!”, – a spus, la rândul său, și medicul Monica Pop.

Citește și Eclipsă de Lună în zodia Săgetător. Este momentul să ne schimbăm stilul de viață, principiile și mentalitățile

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter