Olivia Steer, amendată cu 5.000 de lei pentru o postare pe Facebook

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 03 februarie 2022, 13:58

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a decis amendarea Oliviei Steer (45 de ani), după ce aceasta a făcut o postare controversată pe pagina sa de Facebook. Soția lui Andi Moisescu a primit o amendă de 5.000 de lei pentru un mesaj antisemit pe care l-a transmis public în vara anului trecut.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Mesajul publicat de Moisescu Olivia Venturia (fostă Steer): „întrebarea serii: evreii gazați la Auschwitz aveau comorbidități, nu-i așa?” reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate, conform art. 2 alin. (1) și art. 15 din O.G. 137/2000, republicată – este verdictul CNDC, potrivit click.ro.

Amintim că în luna iunie a anului 2021, Oliva Steer a postat pe Facebook următorul mesaj – ÎNTREBAREA SERII: Evreii de la Auschwitz aveau comorbidități, nu-i așa?

Ulterior, Steer a șters postarea, dar mesajul fusese deja repostat de Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România Elie Wiesel împreună cu această descriere: “De la anti-vaccinare împotriva COVID la antisemitism e doar un pas”. Cei care au repostat mesajul au atras asftel atenția CNDC, punând un tag pe pagina oficală a instituției.

Citeşte şi: Cătălin Zmărăndescu, replici dure legate de orientarea sexuală a lui Emil Rengle

Citeşte şi: Cu ce vedetă de la Pro TV a fost Viviana Sposub înainte de a-l cunoaște pe George Burcea

Citeşte şi: Mădălin Ionescu s-a infectat cu Omicron și încă nu s-a refăcut complet după trei săptămâni de boală: „Am slăbit 5 kg!”

Citeşte şi: Trucul Monicăi Anghel pentru un ten impecabil la 50 de ani

După decizia Consiliului a o amenda pe Olivia Steer, aceasta a transmis un nou mesaj pe rețelele de socializare în care spune că va ataca hotărârea:

După cum ați aflat, probabil, din presă, CNCD m-a amendat, azi, cu 5000 de lei, pentru o postare de anul trecut, acuzându-mă, în mod injust, de discriminare. Voi ataca decizia și, până la obținerea unei sentințe definitive, mă voi abține să scriu alte comentarii.

Tot în 2021, Olivia îndemna oamenii să participe la un protest organizat împotriva restricțiilor impuse de autorități în contextul pandemiei de COVID-19. Atunci, Steer afirma că pacienții infectați cu COVID-19 mor „sufocați și însetați”, uciși de „protocoalele criminale ale OMS” și cu „complicitatea criminală a eroilor din linia întâi”.

Dacă tu crezi că viața se trăiește în frică de moarte, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni azi la protest! Noi, toți ceilalți, vom fi acolo! Toți! – a fost mesajul transmis de soția lui Andi Moisescu la momentul respectiv.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter