Două luni de chin pentru Octavia Geamănu. A crezut că nu-și va mai reveni niciodată

De Mădălina Manole, pe
Octavia Geamănu, prezentatoarea știrilor de la Antena 1, a trecut printr-o perioadă dificilă pentru orice femeie, după ce i-a apărut la nivelul feței o iritație persistentă. Cu toate că inițial a crezut că este ceva trecător, știrista a luptat cu problema dermatologică două luni, timp în care a mers la toți medicii renumiți din Capitală, însă fără niciun rezultat.

Octavia Geamănu a declarat pentru Libertatea că a trăit un adevărat coșmar până să găsească soluția salvatoare: “Deși am fost la foarte mulți medici renumiți, știi cum e, când ți se recomadă unul, altul, te duci cu inima deschisă și speri că o să se întâmple o minune. Dar nu, în cazul meu nu a fost așa. Am încercat și tratament cu antibiotic și diverse creme, dar nu au funcționat. Nu era acnee. Problema era că aveam o iritație a tenului din pricina soarelui. Motiv pentru care din acel moment, medicul Amalia Anghel mi-a spus să nu mai ies din casă fără factor de protecție! Vara SPF 50, toamna și iarna SPF 30. Așa că pentru mine e lege: tot timpul îmi dau cu factor de protecție, mai nou folosesc un fond de ten care are și factor de protecție.

Octavia Geamanu

Octavia Geamănu a povestit că roșeața de la nivelul feței a apărut ca urmare a faptului că s-a expus la soare fără să se protejeze. Aceasta a stat în curte cu fiul său și a vrut să profite de ocazie pentru a se bronza puțin. Faptul că apare aproape zilnic pe sticlă o determină să aibă și mai mult grijă de imaginea sa, iar o problemă dermatologică ar fi fost o adevărată tragedie pentru îndrăgita vedetă: “Sunt înnebunită să am tenul perfect și fac tot ce se poate ca atunci când mă uit în oglindă să îmi placă. Și nu cred  că sunt singura. Cred că toate femeile își doresc asta: un ten perfect! Dar dincolo de perfecțiunea asta pe care o căutăm, de multe ori în zadar, îmi doresc mai mult să fie sănătos. Pentru mine un ten sănătos este un ten frumos. Iar pentru asta sunt dispusă să fac tratamente. De-abia aștept să îmi propună câte o prietenă un tratament pe care ea l-a încercat și care a dat rezultate, că a doua zi sunt și eu acolo.”, a declarat, pentru Libertatea, soția lui Marian Ionescu.

Citește și – Octavia Geamănu și Marian Ionescu i-au tăiat moțul băiețelului. Ce a ales micuțul de pe tavă

Citește și – Octavia Geamănu, prima apariție în public după multe luni de zile. Cum arată prezentatoarea TV

Sursă foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter