Oana Lis, probleme la cabinetul psihologic pe care l-a deschis: „Mă sună tot felul de frustrați sexual”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 24 februarie 2022, 22:03

Oana Lis a redeschis cabinetul de consiliere psihologică pe care l-a înființat chiar înainte de a începe pandemia de COVID-19. Însă vedeta a mărturisit că a fost hărțuită la telefon de diverse persoane.

Oana Lis și-a luat diploma de psiholog și și-a deschis un cabinet de consiliere psihologică. Din cauza pandemiei de COVID-19, vedeta a făcut ședințe de terapie doar în mediul online, dar recent a hotărât să-și primească din nou clienții în cabinet.

Citește și: Cătălin Botezatu, despre stilurile vestimentare vedete ale anului 2022

Ramona Olaru, primele declarații despre nuntă

Roxen: „M-am născut fată, dar mă consider băiat”

Rebecca Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a răbufnit în mediul online. „Să vă fie rușine”

Oana Lis, probleme la cabinetul psihologic pe care l-a deschis: „Mă sună tot felul de frustrați sexual”

Soția lui Viorel Lis a povestit pentru Click cu ce probleme se confruntă de când merge din nou la birou. Aceasta a mărturisit că este sunată și hărțuită de tot felul de indivizi. Unii i-au făcut avansuri sexuale, alții i-au închis pur și simplu telefonul, fără să spună nimic.

Încerc să mă calmez, că sunt psiholog. Am vorbit și cu alte colege. În online-ul ăsta noi ne expunem, din viața personală, telefoane etc. Unii mă știu de la televizor și lumea are impresia că poate să sune și să stăm de vorbă, eu nu am nici o treabă gen. Dar eu am treabă toată ziua, trebuie să am și grijă de Viorel, de casă, de mașină, să fac cumpărături.

Nu pot să stau toată ziua la telefon să-i ascult pe ei. E frustrant să te sune lumea s ăînchidă, mă sună tot felul de frustrați sexual!

Cineva mi-a zis să nu-mi mai dau numărul de telefon, să pun un formular, dar eu sunt deschisă. Mi se pare normal ca omul să ia legătura cu mine. Niște doamne nu aveau încredere să-mi bage banii în cont să plătească ședința. Vedeți câte țepe se întâmplă pe Internet. Lumea e normal să fie reticentă. O să încerc să gestionez singură situația, a declarat Oana Lis.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter