Oana Lis, mesaj aspru pentru cei care o critică în mediul online: „Eu am caracter de țărancă adevărată”

De Unica.ro, pe

Oana Lis s-a săturat să fie mereu criticată în mediul online, motiv pentru care le-a transmis un mesaj dur celor care au spus vorbe răutăcioase la adresa ei.

De-a lungul anilor, Oana Lis a fost ținta răutăților de multe ori. Pe conturile sale de socializare, vedeta le-a dat replica celor care au criticat-o în ultimii 20 de ani.

De vreo 20 ani sunt obișnuită să mă jigniți, sa mă bălăcăriți, să mă comentați, să râdeți de mine și nu cu mine… să încercați să mă devalorizați, să-mi scoateți în evidență doar defectele și să-mi ignorați calitățile, să aud lucruri inventate despre mine, să îmi vreți răul, să vă intereseze viața mea sexuală, dar nu și ce pun pe masă sau simt, să vorbiți urât și să-mi doriți răul mie și soțului meu.

Vorbesc de mediul online. Ca în real-life lumea îmi vorbește cu dvs, când intru undeva în general bărbații se opresc și îmi țin ușa etc.

Oana Lis: „Eu am caracter de țărancă adevărată”

Soția lui Viorel Lis susține că încă o mai șochează răutatea oamenilor, dar preferă să rămână cu zâmbetul pe buze în loc să plătească cu aceeași monedă.

Mă șochez dacă citesc comentariile la vreun articol despre noi, mă minunează răutatea virulentă a unora. Deci, Eu nu v-am jignit pe niciunul și nici nu o să o fac vreodată. Și cu asta am spus tot. Eu am caracter de țărancă adevărată care a fost învățată să respecte și să iubească oamenii.

Pentru că știu că ce-i dorești altuia… cu gândul, cu fapta, cu vorba… ți se întoarce ție înzecit, nici nu răspund cu aceeași monedă cu care sunt tratată. Așa o să li se întoarcă și celor ce vorbesc de rău. Eu v-am zâmbit mereu și o să vă zâmbesc, a transmis Oana Lis.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter