O recunoști? Este fiica unei celebre actrițe din România

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 19:30

Micuța va împlini un an pe 20 mai 2020. „Păpușa de porțelan” a sărbătorit primul ei Paște în Bratislava, Slovacia, unde mama ei filmează o nouă producție. După sărbătorile pascale, familia a plecat la mare. Pentru mezină a fost prima dată când a văzut marea.

„A descoperit pentru prima oară în viața ei nisipul și marea. E atât de emoționant să fii martor al unui astfel de moment! Nisipul i-a plăcut la nebunie, s-a jucat, a săpat cu mânuțele, l-a și gustat puțin. În schimb, când ne-am apropiat de apă, nu i-a plăcut deloc.

Oricum, nu se punea problema să intrăm. Dar valurile și zgomotele produse de acestea la mal pur și simplu n-au fost deloc agreate de păpușa noastră de porțelan, așa că am stat mai departe de ele. Of, ce minune!”, a scris actrița pe Instagram.

O recunoști? Este fiica unei celebre actrițe din România

În cazul în care nu v-ați dat încă seama, „păpușa de porțelan” este fiica Danei Rogoz (34 de ani). Actrița și soțul ei, regizorul Radu Dragomir (52 de ani), mai au împreună un fiu, Vlad Luca, în vârstă de 6 ani.

„Nu există pe pământ așa frumusețe și gingășie”, a comentat Adela Popescu (34 de ani) în dreptul celei mai recente imagini cu Lia Elena. „Fiecare copil are frumusețea lui, dar nu știu dacă există copil mai frumos și gingaș…; Această fetiță este absolut divină!;

Nu am văzut fetiță mai frumoasă pe PLANETA TERRA. Niciodată. Ce ați făcut? Cum ați făcut? E MIRIFICĂ; Ce minunăție de copil! Să vă umple viața numai de bucurii”, au mai fost alte câteva dintre comentarii.

Mai multe fotografii cu Lia găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Citește și:

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior

Flavia Mihășan a devenit mamă pentru a doua oară! Prima imagine cu fiul asistentei TV

Răzvan Simion a publicat prima fotografie cu iubita lui, Daliana Răducanu, pe Instagram

„Avem o păpușă în casă care ne fascinează! Când râde în hohote, simți dintr-odată că viața e frumoasă. Spune „mama” și „tata” cu cel mai cristalin glas din lume, de ni se taie genunchii. Pe Vlad îl privește zâmbind sau râzând, știind că e deja eroul ei.

Merge continuu prin casă, de parcă ar avea o cheiță întoarsă pe undeva. Unde mai pui că îi lucesc obrăjorii, ca unei păpuși de porțelan, de îți vine să îi pupi întruna”, mai scria Dana Rogoz, tot în mediul online.

Dana Rogoz nu se poate „rupe” de muncă

„Probabil că sunt o workaholică. Nu pot dormi dacă nu mi-am terminat treaba. Sau visez noaptea detalii din lucrul rămas restant. Uneori zic că mi-ar prinde bine o vacanță în care să nu fac nimic, dar NIMIC. Să las telefonul și laptopul închise complet.

În realitate, cred că în a treia zi aș începe să lucrez ceva, orice, legat de job(urile) mele prezente. Ăsta e un gând destul de trist, de fapt”, spunea actrița în numărul din decembrie 2020 al revistei Unica.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter