Numele lui Meghan Markle, scos de pe certificatul de naștere al fiului ei

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 01 februarie 2021, 16:54

Meghan Markle (39 de ani) și Prințul Harry (37 de ani) au devenit părinți în luna mai a anului 2019. Perechea are împreună un fiu, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, în vârstă de 1 an și 8 luni.

Numele lui Meghan Markle, scos de pe certificatul de naștere al fiului ei

Recent, The Sun a publicat o știre potrivit căreia Meghan ar fi cerut ca numele ei să fie scos din certificatul de naștere al fiului ei. În dreptul mamei, pe certificatul lui Archie apare acum doar titlul lui Meghan, Înălțimea Sa Regală Ducesa de Sussex.

Ulterior, purtătorii de cuvânt ai fostei actrițe au declarat: „Schimbarea numelui de pe documentul public din 2019 a fost dictată de Palat, așa cum confirmă documentele oficiale distribuite. Modificarea nu a fost solicitată de Meghan, Ducesă de Sussex, nici de Ducele de Sussex”.

În ianuarie 2020, Meghan și Harry își anunțau sperarea de familia regală britanică. După ce au locuit o perioadă în Canada, Meghan, Harry și fiul lor s-au mutat în Santa Barbara, California.

Proprietatea lor are 1734,5 metri pătrați și i-a costat nu mai puțin de 14,65 de milioane de dolari. Vânzătorul, un om de afaceri rus, Sergey Grishin, a cumpărat proprietatea în anul 2009 cu 25,3 milioane de dolari și a încercat să o vândă cu 34.

Construită în 2003, locuința în stil mediteraneean include, pe lângă numeroasele dormitoare, living-uri, bucătării și băi, desigur, o bibliotecă, o sală de fitness, două saune separate (una uscată, una umedă), un lift, o piscină, sală de biliard, cramă, teren de tenis și cinema.

Meghan Markle a pierdut o sarcină în iulie 2020

În noiembrie 2020, Meghan a dezvăluit că a pierdut a doua ei sarcină, descriind că a simțit „o durere aproape insuportabilă”. „Știam, în timp ce-mi strângeam primul născut în brațe, că pierdeam al doilea copil”, a scris Meghan într-un articol publicat în New York Times, potrivit BBC.

A continuat prin a descrie cum și-a privit „soțul cu inima frântă încercând să țină piesele rupte din ea”. A completat: „Pierderea și durerea ne-au chinuit pe fiecare dintre noi în 2020”.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Andra și Cătălin Măruță, testați pozitiv pentru COVID-19. Primele imagini cu artista din izolare

Meryem Uzerli, Hurrem din serialul „Suleyman”, primele imagini cu a doua fiică

Fiica lui Nick de la N&D este frumoasă și talentată! Cum arată Andreea?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter