Nick Casciaro, despre relația dintre el și Loredana Groza: „Ne respectăm reciproc foarte mult”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 februarie 2022, 15:31

Nick Casciaro (31 de ani) a vorbit deschis despre relația dintre el și Loredana Groza (51 de ani). Sub îndrumarea Loredanei, dar mai ales datorită talentului său, Nick a fost desemnat câștigătorul sezonului 10 „X Factor România”.

Nick Casciaro, despre relația dintre el și Loredana Groza: „Ne respectăm reciproc foarte mult”

Ulterior încheierii show-ului, alături de un grup de prieteni, Loredana și Nick au plecat la munte, unde au susținut mai multe spectacole. De acolo, Loredana a publicat pe Instagram mai multe fotografii care i-au făcut pe urmăritorii ei să se întrebe dacă între ea și Nick nu este, cumva, mai mult decât o simplă prietenie.

„Este o relație foarte frumoasă, o prietenie adevărată. Ne respectăm reciproc foarte mult. E ca și cum Universul ne-a vorbit și a vrut să ne întâlnim. Este atât de generoasă, are o inimă foarte mare. Și este un mare star. Sunt atât de recunoscător că am cunoscut-o, sunt atât de recunoscător pentru această relație, fiindcă este atât de sinceră.

Este ceva ce merge dincolo de «X Factor» și de competiție. Încă ținem legătura, încă lucrăm împreună și îmi dă sfaturi. Și mă ajută atât de mult, atât Loredana, cât și familia Loredanei. Sunt fericit și recunoscător pentru această prietenie specială cu Loredana!”, a declarat Nick Casciaro pentru CaTine.ro.

Loredana Groza, petrecere aniversară pentru Nick Casciaro

„El este Capricorn, născut la două zile după fratele meu și cu doar câteva zile înaintea nepotului meu. Sunt înconjurată de Capricorni, așa că a fost o sărbătoare continuă. Întâi a fost Sfântul Vasile, pe doi ianuarie a fost ziua lui Cristi și pe 4 ziua lui Nick”, a declarat Loredana Groza la Antena 1, potrivit Click!.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cât de mult s-a schimbat Loredana Groza. Fotografii din tinerețe cu artista

Loredana Groza s-a afișat cu un decolteu generos pe Instagram

„Când am auzit, i-am zis că facem party, torturi. Sper că te-ai simțit bine, nu?! Oricum, nu se aștepta să-și facă ziua în România, așa a fost să fie. Toate s-au întâmplat pur și simplu, fără nicio intenție inițială. Faptul că el a rămas în România, că a fost home alone (singur acasă) de Crăciun a fost o întâmplare”, a mai spus solista.

Nick a fost impresionat de gestul Loredanei, care, spune el, i-a făcut sărbătorile de iarnă mai frumoase. „Mama mea! Suntem prieteni pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie, deci toți oamenii care tastează lucruri prostești pe Instagram și Facebook doar mă fac să râd mult. Râdem mult pe acest subiect, pentru că e tot parte din industrie, deci e OK”, a subliniat Nick Casciaro.

Loredana și Nick au planuri mari în 2022. „În curând vom merge în Italia pentru a înregistra ceva. Pregătim lucruri noi”, a mai declarat cântăreața.

Din anul 1998, Loredana Groza este căsătorită cu producătorul Andrei Boncea, alături de care are o fiică, Elena Boncea, în vârstă de 23 de ani. Și Nick formează un cuplu cu artista, actrița și dansatoarea Maria Sacchi. Perechea s-a cunoscut prin intermediul pasiunii pentru artă, dansând, cântând și jucând pe scena aceluiași teatru.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter