Mama Loredanei Groza a împlinit 77 de ani. „Ai fost și rămâi învățătoarea mea!”

De Unica.ro, pe

Mama Loredanei Groza, Leonida, a împlinit 77 de ani pe 7 septembrie 2022. În mediul online, solista a publicat o urare emoționantă, alături de o imagine în care este surprinsă cu mama ei.

Mama Loredanei Groza a împlinit 77 de ani. „Ai fost și rămâi învățătoarea mea!”

„La mulți ani, mama!!! 77 de ani pe 7 septembrie!!! Să fie cu noroc și sănătate!! Ai fost și rămâi învățătoarea mea! N-ai încetat să mă inspiri și să-mi arați ce e bun și ce cale să urmez în viață! În poza asta suntem în ograda bunicilor mei, la Căbești, unde am copilărit și am învățat ce înseamnă munca de mică! Îți mulțumesc, mama! 🙏🏻 Te iubesc! 💞 – Lori”, a scris Loredana Groza în descrierea fotografiei.

Luna trecută, tatăl artistei, Vasile Groza, a împlinit 85 de ani. „La mulți ani, tata!!! 85 pe 05.08!!! ❤️🎉☀️🦁🙌🏼 Regele meu leu! În fiecare zi când mă trezesc dimineața și te am aproape îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru încă o zi binecuvântată alături de tine!! 🙏🏻 Tu ești poetul meu și cel mai dibaci povestitor.. să te vad scriind zi de zi, de când mă știu, este o mare inspirație!! Nu știu de unde-ți mai vin toate ideile astea pentru poeziile și romanele tale, la ce sursă ești conectat. Ești un model de dăruire și pasiune în tot ceea ce faci!!”, a scris solista atunci în mediul online.

„De aproape 9 ani pe pagina ta de pe Facebook, „O poezie pe zi”, n-a fost o zi în care să nu publici o poezie, așa cum ai promis!! Pentru tine, durerea fizică nu există, ai trecut peste orice!! Și când ți-e mai greu știi cum să-i binedispui pe toți în jurul tău cu glumele tale. Să te țină Dumnezeu sănătos și în putere și să ne bucuri cu harul tău, să-i faci fericiți în continuare pe toți cei care se hrănesc cu imaginația și înțelepciunea ta în fiecare zi!!! Mulțumesc, tataie!!! 🙏🏻Te iubesc nesfârșit 💓 ~ Lush”, a încheiat.

Cu doi părinți energici și muncitori, Loredana, la cei 52 de ani ai săi, împliniți în iunie 2022, n-avea cum să fie altfel. Cântăreața este din ce în ce mai activă, întotdeauna în drum către un alt concert sau spre o nouă filmare.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Loredana Groza, videoclip viral pe Facebook. „Soțul tău ce zice?”

Citește și: Cât de mult s-a schimbat Loredana Groza. Fotografii din tinerețe cu artista

Citește și: Loredana Groza, din ce în ce mai dezinvoltă în online. S-a fotografiat aproape goală

Citește și: Cătălin Botezatu, despre Loredana Groza: „S-a reinventat mereu”

Cum se menține Loredana Groza în formă?

„Important e să te hidratezi și să te demachiezi în fiecare seară. E prima lecție pe care am învățat-o din momentul în care am apărut pe scenă și am început să folosesc fardurile. Pielea e cea mai importantă, nu neapărat sânii sau mărimea fundului sau mărimea buzelor. Poți să-ți faci 1000 de operații, tot felul de chestii, dar dacă pielea nu are calitate… Nu stați la soare absolut deloc și nu folosiți lucruri care să vă atace pielea. E secretul cel mai important”, declara Loredana Groza în urmă cu ceva timp.

„Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic. Nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Cine mă cunoaște știe că așa e”, mai spunea artista în februarie 2018, pentru revista VIVA!.

„E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de-asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine”, a completat.

„Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică. Trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter