Narcisa Suciu, drama fetei rămasă orfană la 17 ani. Și-a cunoscut soțul pe internet și a fost la un pas de moarte

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 20 decembrie 2022, 10:52

Narcisa Suciu, una dintre cele mai apreciate voci din România a vorbit deschis despre povestea ei de viață. Cântăreața a mărturisit cât de grea a fost pierderea părinților, dar și cum a reușit să ia viața de la capăt într-o țară străină.

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Narcisa Suciu, cunoscută în special pentru melodia „Mociriță cu trifoi”, a fost extrem de sinceră și atunci când a venit vorba despre iubirile care i-au marcat viața. Artista povestește că mutarea în Finlanda a fost pentru ea un nou început, însă revine de fiecare dată în România cu mare drag.

Narcisa Suciu, povestea unei fete rămase orfane la 17 ani

Cea mai mare durere a sa a fost pierderea mamei, urmată la câțiva ani distanță de dispariția tatălui. Când mama ei s-a stins din viață, Narcisa Suciu era doar o adolescentă de 17 ani. 7 ani mai târziu, cântăreața a rămas și fără tată.

„Părinții mei s-au dus destul de devreme. Mama mea a murit când eu aveam 17 ani și ea avea 51, iar pe tata l-am pierdut când aveam 24 de ani”, a povestit Narcisa Suciu în podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și: Narcisa Suciu, operată de urgență după ce i s-a făcut brusc rău. „Intervenția a fost urâtă, a durat patru ore”

O boală care la vremea respectivă însemna condamnarea la moarte pentru cei care erau diagnosticați cu ea a fost cauza care i-a luat viața mamei Narcisei Suciu. Artista mărturisește că cel mai mult a admirat la cea care i-a dat viață faptul că era o femeie extrem de harnică.

„Cancer. Este cuvântul care pe vremea aia era o condamnare la moarte. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum îi suna vocea. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum arăta. Țin minte că avea niște zile în care se simțea rău, dar altfel dormea extrem de puțin, ea avea 4 copii. Se culca ultima și se trezea prima. Era foarte harnică”, a mărturisit cântăreața.

Moartea fratelui, un alt moment trist în viața cântăreței

În urmă cu câțiva ani, Narcisa Suciu era pusă la încercare din nou. Fratele mai mare se stingea din viață din cauza unei ciroze hepatice. Timp de mai mulți ani, acesta a fost un sprijin pentru Narcisa Suciu, fiind omul care s-a mutat cu ea imediat după nașterea fetiței cântăreței, Daria.

„Ciroză hepatică. Eu aveam spectacol la Brăila și m-am trezit la 6 să plec spre Sibiu. Medicul lui m-a sunat la 6 și ceva și mi-a zis (n.r că a decedat). Noi am avut o relație foarte apropiată. El a locuit cu mine după ce am născut-o pe Daria și m-a ajutat să o cresc. Ne certasem și nu mai vorbeam de vreo 2 ani. Este un regret undeva”, a povestit Narcisa Suciu.

După moartea mamei, nici relația cu tatăl ei nu avea să mai fie la fel. Narcisa Suciu și-a condamnat tatăl ani buni pentru că a fost cel care a împiedicat-o să meargă și să își vadă mama pentru ultima oară.

„Mama era internată la Oradea unde aveam rude medici. Era un weekend cu cerc profesoral, aveam liber de la școală și am zis că e perfect să merg la Oradea. Tata mi-a zis: „nu cred că e cazul să te duci. Cheltui bani, mai bine nu mergi”, a mărturisit cântăreața.

Narcisa Suciu povestește că a ieșit în oraș cu o prietenă, renunțând să își viziteze mama la spital, imediat după ce aceasta fusese operată. O zi mai târziu, aceasta murise.

„Am ieșit cu o colegă în oraș. Sâmbătă am intrat în bucătărie și l-am văzut pe tata stând așa (n.r pe gânduri) și i-am zis că el are sigur o problemă. Am plecat la un coleg de clasă și am stat la ei. Cred că nu l-am iertat niciodată”, a adăugat cântăreața.

Narcisa Suciu și-a întâlnit marea dragoste pe internet

Cu toate că a fost de-a lungul anilor încercată de foarte multe greutăți, Narcisa Suciu și-a găsit puterea de a merge mai departe, iar în cele din urmă fericirea i-a surâs. Cântăreața l-a cunoscut pe actualul ei soș, un un cunoscut finlandez, care avea să îi schimbe complet sensul vieții.

„L-am cunoscut online. Era la modă o chestie care se numește SecondLife, o platformă unde se întâmplă ce se întâmplă în lumea reală. el lucra pentru Facultatea de Medicină. E antropolog, e unul dintre pionierii jocurilor de calculator din Finlanda.”, a povestit Narcisa Suciu.

După o perioadă în care cei doi au vorbit, s-au cunoscut și au trăit într-o simplă relație, finlandezul a decis să se căsătorească cu artista din România. Deși la început s-a opus și nu credea că este ceea ce își dorește, în cele din urmă Narcisa a acceptat și mărturisește că este mândră acum că face parte din familia lui.

„Veikko insista să ne căsătorim. Eu nu voiam și el a zis: „bine înțeleg că ai avut 30 de ani destul de grei, o sa îți dau 30 de ani de liniște”. Hai să mergem la starea civilă. Și a venit într-o zi și a zis: „am rezolvat cu data, pe 8 martie”. Mă onorează să îi port numele și să fiu parte din familia lor”, a mărturisit Narcisa Suciu

Vocea „Mociriței cu trifoi”, la un pas de moarte

Narcisa Suciu povestește, printre altele, că a fost la un pas să își piardă viața din cauza apendicelui. O complicație a dus-o pe artistă la un pas de moarte. Medicii au reușit, din fericire, să îi salveze viața artistei.

Citește și:  Narcisa Suciu, noi detalii despre starea de sănătate, după ce a fost operată de urgență

„Apendicita. Eram în excursie la Polul Nord, am simțit dureri, dar am crezut că e de la stat prea mult în mașină. Am mers și am cântat apoi la București, mi-a fost rău, iar luni când am ajuns la medic, mi-a zis medicul: „Ați venit foarte târziu si sperăm să ne iasă!”. Mi-a salvat viața, o să rămână parte din istoria mea. I-am zis, daca eu vreodată o să îmi văd nepoții, ți se datorează și ție, așa că poți să îmi ceri orice”, a povestit Narcisa Suciu.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter