Nadia Comăneci vorbește despre relația avută cu Ștefan Bănică Jr.

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 29 ianuarie 2019, 14:03
Nadia Comăneci a vorbit deschis despre poveștile sale de dragoste. Marea gimnastă a spus lucrurilor pe nume, fără ocolișuri și alte interpretări.

Nadia Comăneci, în vârstă de 57 de ani, și-a amintit despre fuga sa din România comunistă. Aceasta a trecut clandestin granița în Ungaria și apoi în Austria, cu destinația Statele Unite: „Eram un copil normal care trăia foarte decent şi făceam cât puteam de bine din ce aveam. Pentru mine gimnastica a fost cea care mi-a deschis toate uşile. Nu a fost uşor, am fost urmărită, telefoanele mele erau interceptate. Mi s-a interzis total să plec… Am plecat în ’84 la Olimpiadă pentru că au pus organizatorii condiția asta. Era ultima mea deplasare. M-am gândit că trebuie să fac o mișcare ca să pot realiza ceva și am încercat să fug. Nu am spus nimănui. Fratele meu era singurul care ştia. Am fugit pe jos spre graniţa Ungariei”

Nadia Comăneci a comentat și presupusa relație avută cu Nicu Ceușescu, dar a vorbit și despre legătura avută cu Ștefan Bănică Jr.: „Sunt poveşti bâjbâite. Dacă ai avut o prietenie cu cineva… încep ei să creeze o poveste aşa frumoasă care să sune bine. Am avut şi eu prieteni, dar… nu făceam nimic ieşit din comun, decât să ieşim la un film, la un magazin, să te plimbi pe stradă sau să te plimbi în parc. Am fost prieteni, e adevărat”, – a mărturisit Nadia Comăneci într-un interviu cu Andreea Esca, la Europa FM.

Nadia Comăneci vorbește despre relația avută cu Ștefan Bănică Jr.

Nadia Comăneci, prima gimnastă din lume care a primit nota 10 într-un concurs olimpic de gimnastică, este deținătoare a cinci medalii olimpice de aur, fiind considerată una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și cea mai bună gimnastă a lumii din toate timpurile. „Zeița de la Montreal”, așa cum este numită, este stabilită în SUA, acolo unde trăiește alături de soțul său, Bart Conner, și de băiețelul lor, Dylan.

Sursă foto: Hepta, captură Antena Stars

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter