Cum a atras Nadia Comăneci atenția la Premiile Grammy 2023. Accesoriul observat de toată lumea

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 07 februarie 2023, 12:15

Nadia Comăneci (61 de ani) a fost nelipsită de la cea de-a 65-a ediție a premiilor muzicale Grammy 2023. Și a întors toate privirile cu apariția ei elegantă.

Marea gimnastă a României este stabilită de ani buni în Oklahoma, SUA, unde trăiește împreună cu soțul ei, Bart Conner, și cu fiul lor, Dylan (16 ani).

Nadia Comăneci, prezentă la cea mai așteptată seară a industriei muzicale

Ediția din acest an a premiilor Grammy s-a desfășurat în Los Angeles. La eveniment au participat nume uriașe din industria muzicală internațională precum Adele, Beyonce, Jennifer Lopez, Tylor Swift, Shania Twain, Pahrell Williams și multe, multe altele. Nadia Comăneci a fost și ea prezentă la cea mai așteptată seară a industriei muzicale. Și a strălucit pe covorul roșu, acolo unde s-a fotografiat împreună cu Hunter Doohan, un celebru actor din serialul “Wednesday”.

Cea supranumită “Zeița de la Montreal” a atras atenția printr-o ținută ce a denotat eleganță, stil și rafinament.

Eleganță, stil și rafinament

Marea campioană a pășit foarte încrezătoare pe covorul roșu, așa cum face cu fiecare apariție în public și și-a etalat zâmbetul fermecător pe tot parcursul sesiuni foto. Nadia Comăneci a ales o ținută neagră pentru eveniment, formată dintr-o pereche de pantaloni, o bluză mulată și un sacou lung peste genunchi, de culoare mov. O poșetă de mână, micuță, neagră și o pereche de pantofi cu toc, negri, i-au accesorizat ținuta.

Citeşte şi: Cel mai bine și cel mai prost îmbrăcate vedete la premiile Grammy 2023. Madonna a fost de nerecunoscut, Jennifer Lopez a uimit

Ceea ce a atras atenția în mod special și a dat un plus de strălucire ținutei fostei mari gimanste a fost un colier interesant, auriu, format dintr-un lanț supradimensionat la baza gâtului, de care era atașat un mănunchi de alte lanțuri subțiri lungi până la talie. Astfel de coliere, care în loc de clasicul pandantiv au o extensie sub formă de ciucure, mai lung sau mai scurt, sunt la mare modă în rândul vedetelor.

Accesoriul se potrivește atât ținutelor elegante, de seară, cât și outfit-urilor casual. În plus, lungimea considerabilă a colierului purtat de Nadia Comăneci la premiile  Grammy 2023 dă senzația de înălțime și suplețe. Practic, el lungește vizual trupul în ochii privitorilor, creând o imagine de ansamblu perfect echilibrată.

Nadia Comăneci, la Gold Meets Golden

În urmă cu câteva zile, marea sportivă a mai participat la un eveniment important. Ea s-a prezentat la Gold meets Golden, unde au fost invitați mulți sportivi premiați la olimpiade.

„Vă mulțumim tuturor! @goldmeetsgolden este un eveniment uimitor și magic care reunește atleții de la Hollywood și olimpici pentru a oferi resurse viitorilor aspiranți ai paralimpicilor adaptabili” – a transmis fosta sportivă, la scurt timp după eveniment, pe pagina sa de Insatgram.

Foto – Profimedia / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter