Motivul bizar pentru care regina Elisabeta a II-a mănâncă banane cu furculița

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 15 noiembrie 2018, 16:33
Regina Elisabeta a II-a folosește cuțitul și furculița pentru a mânca o banană, a dezvăluit fostul bucătar regal, Darren McGrady, iar motivul este chiar bizar.

Se pare că suverana preferă că consume bananele cu ajutorul cuțitului și a unei furculițe pentru a nu fi văzută mâncând „ca o maimuță”.

Dar acesta nu este singurul obicei mai neobișnuit al reginei Marii Britanii. Ea a interzis pastele, cartofii și usturoiul la Palat, relatează The Mirror.

Potrivit fostului bucătar al monarhului, aceasta detestă alimentele cu amidon, precum și usturoiul. De asemenea, ceapa trebuie utilizată cât mai puțin întrucât membri familiei regale se întâlnesc des cu oameni importanți.

Darren McGrady a precizat că și crustaceele sunt interzise deoarece pot produce intoxicație alimentară.

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 92 de ani, preferă să nu consume legume modificate, din extra-sezon, și alege preparatele cu conținut scăzut de grăsimi precum puiul și peștele la grătar.

În cartea sa, „Eating Royally”, McGrady a dezvăluit că, atunci când mănâncă o banană, Regina taie întâi capetele, după care taie coaja pe lungime. Apoi, banana este tăiată în bucățele înainte de a le mânca cu o furculiță ca să nu muște „ca o maimuță”.

Primul job al lui McGrady în bucătăria regală presupunea tăierea morcovilor. El credea că sunt pentru regină, astfel că și-a întrebat șeful: „Chiar îi plac morcovii, nu-i așa?”.

Dar, spre surprinderea lui, bucătarul șef i-a răspuns: „Nu, nu sunt pentru regină, sunt pentru calul ei”.

Citește și: Regina l-a avertizat pe Harry în legătură cu atitudinea „dificilă” a lui Meghan 

Citește și: Regina Elisabeta a II-a plănuiește să abdice în trei ani 

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter