Monica Tatoiu, despre iubitele lui Cristian Boureanu: „M-a întrebat ce părere am”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 februarie 2022, 17:07

Cristian Boureanu (49 de ani) ar forma un cuplu cu actrița Cristina Belciu (24 de ani). Recent, pentru WOWbiz, Monica Tatoiu (65 de ani) a făcut câteva comentarii acide privind viața personală a fostului politician.

Monica Tatoiu, despre iubitele lui Cristian Boureanu: „M-a întrebat ce părere am”

Contactat de redactorii CANCAN, cei care au făcut în exclusivitate dezvăluirea privind noua sa relație, Cristian Boureanu nu a negat informația, cerând doar să i se respecte intimitatea. Potrivit aceleiași sure, cei doi formează un cuplu din decembrie 2021. Perechea s-a cunoscut într-un restaurant din București. Cristina a apărut în aceeași lună pe coperta revistei italiene „Rope”. Editorii publicației au numit-o „la nuova Bellucci – noua [Monica] Bellucci”.

„Prin septembrie mi-a arătat niște poze și m-a întrebat ce părere am. Eu cred că trebuie să se însoare, nu să umble cu așa ceva! Dar… mai copilărește! Nu are o relație stabilă! De asta sunt sigură!”, a declarat Monica Tatoiu, pentru WOWbiz.

Cristian Boureanu și fosta lui logodnică, Laura Dincă (25 de ani), s-au despărțit în vara anului 2021, după 6 ani de relație. Perechea s-a logodit în anul 2018 și urma să se căsătorească în 2019. Cu toate acestea, evenimentul a fost amânat.

„Fata aia era cu vreo 20 și ceva de ani mai mică. Cum poate să reziste o astfel de relație?! Erau două lumi diferite. (…) În momentul în care faci parte dintr-un anumit grup social și o aduci pe «piți» pe post de animal de companie, la un moment dat mușcă proprietarul. Bărbații cred că, la o anumită vârstă, dacă își iau un animal de companie tânăr, își păstrează vârsta. Fals! Creierul se atrofiază! Creierul poate să determine sexul să se mențină, sexul nu poate să determine creierul să se mențină. Asta este explicația tuturor acestor ruperi”, a mai declarat Monica Tatoiu, tot pentru WOWbiz.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Laura Dincă, despre despărțirea de Cristian Boureanu: „Vorbim zilnic”

 Monica Tatoiu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf: „Un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge”

Beatrice Olaru, câștigătoarea sezonului 2 „Exatlon”, a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

Cine este Cristina Belciu

Cristina Belciu este din Moinești, județul Bacău, și a urmat Facultatea de Litere a Universității din București, specializarea Comunicare și Relații Publice. Activează ca actriță, model și creator de conținut online, având și un blog, „The Voguish Signature”. „Totul a început ca un hobby din care am început să câștig bani. A ajuns ca un job, doar că nu se simte așa, pentru că fac ce-mi place”, declara Cristina Belciu în 2018, pentru Desteptarea.ro.

În 2021, Cristina a fost distribuită în pelicula „Long Island Club”, alături de actrița Cristina Gheorghe. Pelicula are un buget de 800 de mii de euro și va fi difuzată în România, dar și în alte țări europene, precum și în cadrul festivalurilor de film din Italia.

Pelicula spune povestea savuroasă a unei dansatoare de striptease și a unei actrițe care, cu timpul, devine o hoață de bijuterii de primă clasă. Filmul are trei regizori: Tiberiu Hârsan, Marian Moldoveanu, cunoscut drept Mark Azekkok, și Tobi Ibitoye, fost concurent și finalist „Vocea României” (2015).

Cristian Boureanu a fost căsătorit de două ori în trecut. Alături de prima lui soție, Irina, are și o fiică, Ioana, în vârstă de 20 de ani. Primul mariaj s-a încheiat după ce Irina l-a înșelat pe fostul politician cu nașul de botez al fiicei lor. Ulterior, Cristian s-a căsătorit cu Valentina Pelinel (41 de ani). Din păcate, nici acest mariaj nu a durat. În prezent, Valentina este căsătorită cu Cristian Borcea (52 de ani).

Valentina și Cristian Borcea s-au cunoscut la nunta ei cu Boureanu, Borcea fiind atunci un prieten foarte apropiat de-al fostului politician. Alături de Borcea, Valentina a devenit mama a trei copii, un fiu și două fiice, Milan (5 ani) și, respectiv, gemenele Indira Maria și Rania Maria, în vârstă de 2 ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter