Monica Davidescu, în costum de baie la 50 de ani. „Ești un exemplu”

De Unica.ro, pe

Monica Davidescu a împlinit 50 de ani pe 6 august 2022. Dintotdeauna, actrița a avut un fizic înalt și suplu, rezultatul acordării unei atenții deosebite alimentației și mișcării.

Monica Davidescu, în costum de baie la 50 de ani. „Ești un exemplu”

„Mulțumesc VIAȚĂ, pentru primii 50! Privesc cu încredere spre următorii ani. Alături de mine, ca întotdeauna, FAMILIA! Vă mulțumesc!”, a scris actrița în mediul online, în dreptul unui colaj de imagini, printre care și una în costum de baie.

Cu o zi înainte, Monica a mai postat un colaj de fotografii surprinse la malul mării. „În pași de dans la malul mari! Asta e vacanța mea preferată. Lângă mine se află cel mai prețios dar al vieții, familia!”, a scris în descrierea postării.

„Am mai spus-o, dar o repet cu drag și admirație. EȘTI UN EXEMPLU, Monica dragă. Atitudine, eleganță și frumusețe, TOT TIMPUL”, a comentat cineva.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Blestemul piesei „Ești iubibilă”, a trupei Taxi. Șase cupluri din videoclip s-au despărțit

Cum se menține în formă?

„Fac sport, mă întrețin, merg la yoga săptămânal și mă urc pe cântar zilnic. Nu am voie să depășesc o anumită greutate pe care mi-am impus-o, mai ales că, după o anumită vârstă, încep să se depună kilogramele și e mai bine să fii atent”, mărturisea actrița în trecut, pentru Cancan.

„Sunt lacto-fish, lactovegetariană. Am renunțat la carne în urma unui ulcer perforat pe care l-am făcut pe bază de stres, mi-a zis atunci doctorul. Mi-a recomandat să mănânc numai carne fiartă de vițel. Am renunțat ușor, ușor, în decursul a vreo patru ani. Nu dintr-odată și n-am simțit nevoia”, mai spunea în urmă cu ceva timp, potrivit Apropo TV.

Monica și artistul Aurelian Temișan (50 de ani) formează un cuplu de mai bine de 27 de ani. Perechea s-a logodit în vara anului 2000 și și-a oficializat relația în iunie 2006. Pe 3 iunie 2022, solistul a împlinit 50 de ani, iar perechea a aniversat 22 de ani de la logodnă și 16 de mariaj. Cuplul are o fiică, Dora, în vârstă de 10 ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter