Cum arătau Aurelian Temișan și Monica Davidescu în tinerețe

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 26 februarie 2021, 17:24
Formează un cuplu de 25 de ani, iar căsnicia lor este una dintre cele mai trainice din showbiz-ul românesc. Aurelian Temișan și Monica Davidescu se iubesc la fel de mult ca în prima zi, iar fiica lor le completează familia.

S-au cunoscut pe 13 ianuarie 1995, iar șapte ani mai târziu s-au căsătorit. Artistul a cerut-o pe Monica de soția acasă, în prezența a câțiva prieteni.

Fetița lor, Dora, a venit pe lume în urmă cu 9 ani și a moștenit talentul părinților ei. A apărut pe scenă, la un concert, alături de Temișan, dar și pe podium, la o prezentare de modă, cu mama ei.

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica în format electronic!

Zilele trecute, actorul Cosmin Vîjeu, nepotul celor doi artiști a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu Monica Davidescu și Aurelian Temișan de la începuturile relației lor.

„3 iunie este o zi speciala: atat ziua unchiului meu cat si ziua in care matusa l-a ales sa fie unchiul meu! La multi ani ! La multi ani!”, a scris actorul în mesajul care însoțea fotografia.

De asemenea, Temișan a postat la începutul acestui an o fotografie cu el și soția sa, făcută în urmă cu peste 20 de ani.

25 de ani. Sfert de veac. 13 ianuarie 1995… 13 ianuarie 2020. In momentul in care cunosti un om, nu te poate duce gandul la ce ar putea fi, la cum ar putea fi… Daca in seara in care ne-am cunoscut (cand a venit ea spre mine, intrebandu-ma cum as vrea sa ma prezinte), as fi putut anticipa ca vor trece anii asa, i-as fi spus: “domnisoara Monica, prezinta-ma simplu… sotul tau.” 
Sunt recunoscator vietii (pentru miliardele de secunde de credit), conjuncturii (pentru harul care mi s-a dat si cu care bucur suflete), anturajului (pentru frumosii oameni ce mi-au fost si imi sunt alaturi), pentru viitorul (care desi nesigur, ma motiveaza si ma mobilizeaza)… pentru TOT”, este mesajul postat de artist pe Instagram.

Vezi în Galeria FOTO cum arătau cei doi artiști în tinerețe, precum și alte imagini cu ei și fetița lor.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter