Poveste de filme: Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt împreună de 27 de ani. Cum s-au cunoscut?

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 17 ianuarie 2022, 11:55

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc, fiind împreună de 27 de ani.

Pentru cei doi, ziua de 13 ianuarie are o semnificație deosebită, pentru că este ziua în care s-au cunoscut. Pe 13 ianuarie 1995, cei doi s-au întâlnit, și nimic nu a mai fost la fel după.

Cu acest prilej, Aurelian Temișan a publicat pe Facebook un mesaj plin de emoție: „27 de ani. În seara lui 13 ianuarie 1995, pe la 23:00, eu intram în cabină, împreună cu prietenul meu Iustinian Radu, care mi te-a prezentat. Urma ca tu să urci pe scenă și să mă prezinți pe mine. M-ai întrebat ce aș vrea să spui despre mine”.

El a continuat: „Te-am privit și ți-am spus: «Simplu, Monica, numele și… atât, oricum, în sală sunt aproape toți italieni». Dacă as fi știut ce ne rezervă viitorul, ți-aș fi spus așa: Monica, intră și spune-le următoarele: «Doamnelor și Domnilor, urmează… soțul meu, tatăl viitoarei și minunatei noastre fetițe, Dora, iubitor de animale, cel cu care am să-mi împart viața, cu bune, cu rele, cu neajunsuri și bucurii, tristeți și lacrimi de fericire…» Cred că ar fi fost o prezentare i-ne-di-tă. La mulți ani ție, la mulți ani nouă!”

Citește și: Kanye West, anchetat pentru agresiune. Rapperul ar fi bătut un fan

Citește și: George Burcea, noi detalii despre relația cu Andreea Bălan după separare

Citește și: Ce spune Catinca Roman despre ipostazele în care se afișează Loredana Groza

Citește și: Adelina Pestrițu, postare de pe patul de spital. Ce a pățit influencerița

Relația celor doi a fost una treptată. Nu s-au grăbit să facă pași pentru care nu erau pregătiți prea devreme. „Noi ne-am grăbit încet”, a zis el, citat de Cancan. „Sau nu ne-am grăbit deloc. Nu ştiu de ce am ales calea asta. Foarte probabil că aşa am simţit amândoi”.

Aurelian Temișan a povestit care au fost etapele relației dintre el și Monica Davidescu: „Ne-am cunoscut în ianuarie 1995, cu ocazia unui spectacol la care luam parte şi care era prezentat chiar de viitoarea mea soţie. Apoi, ne-am logodit în 2000. Iar nunta am făcut-o în 2006, pe 3 iunie, la Palatul Snagov. Chiar de ziua mea. Ne-am testat aşadar îndelung. Dar am făcut o treabă bună!”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter