Aurelian Temișan și Monica Davidescu au aniversat 15 ani de mariaj. Care este secretul relației lor îndelungate

De Adelina Duinea, pe

Artistul Aurelian Temișan (49 de ani) și actrița Monica Davidescu (48 de ani) formează un cuplu de mai bine de 26 de ani. Perechea s-a logodit în vara anului 2000 și și-a oficializat relația în iunie 2006. Pe 3 iunie 2021, solistul a împlinit 49, iar perechea a aniversat 21 de ani de la logodnă și 15 de mariaj.

„Sunt fericit să văd cum amintirile formează scutul de susținere și de propulsie pentru anii ce vor să vină. Viață, stai în viață!”, a scris Aurelian Temișan pe Instagram, în dreptul a trei imagini de la nunta cu Monica Davidescu.

În vara anului trecut, perechea a dezvăluit cum gestionează conflictele în cuplu. „Monica țipă, eu măsor cu decibelmetru. Când termină, îi cer un pahar cu apă și… punct”, a spus Aurelian. „Eu spun totul, repede. El tace. Gata cearta”, a completat Monica Davidescu.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au aniversat 15 ani de mariaj. Care este secretul relației lor îndelungate

În 2018, întrebat de revista VIVA! care este secretul relației lor îndelungate, artistul a mărturisit: „Dacă ar exista un secret, cu siguranță ar exista și o rețetă. Eu prefer să nu știu ce mă așteaptă mâine, când e vorba de lucruri pe care nu le poți controla. Parcă acum a început totul, negândindu-ne nicio secundă la a treia zi și, iată… E vorba de ce ți-e scris pe frunte, dar nu poți ști vreodată”.

Întrebați dacă au fost vreodată la un pas de despărțire, Aurelian a continuat: „Niciodată nu am pus problema unei posibile separări. E adevărat că am mai mâncat și pâine cu gust un pic amar, dar a fost pe perioade foarte scurte.

În orice caz, tot ce a venit din afară, ca vibrație negativă, am reușit să stopăm în timp, ca să nu stricăm toată această construcție în ajutorul căreia a venit și Dora [fiica perechii]”.

Citește și:

Aida Parascan aduce acuze medicului care i-a supravegheat sarcina pierdută

Se împacă Oana Roman și Marius Elisei? „Se poartă fix ca acum 8 ani când ne-am cunoscut”

Denisa Filcea, soția lui Flick, răspuns dur la acuzațiile Oanei Zăvoranu

„Ca în orice cuplu, au existat și momente tensionate sau rele influențe din partea așa-zișilor apropiați care voiau, de fapt, să strice armonia familiei noastre, dar am putut observa la timp și nu s-a pus niciodată problema separării. Încă mai există răuvoitori, dar îi tratăm cu indiferență”, a completat Monica.

Cum a fost Monica cerută în căsătorie de solist?

„În anul 2006, în data de 13 ianuarie, când sărbătoream 11 ani de când ne cunoscuserăm, Aurelian a adunat câțiva prieteni și, în fața lor, mi-a dăruit verighetele noastre, cu cererea aferentă.

Cu șase ani în urmă, de ziua lui, pe 3 iunie 2000, ne logodiserăm la Mănăstirea Pissiota. A fost o slujbă simplă, eram doar noi și nașii, Daniel și Geta Chinciu. Și tot atunci am hotărât că ar trebui să facem nunta și căsătoria. Aceasta a avut loc în 3 iunie 2006”, a mai dezvăluit Monica pentru revista VIVA!.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter