Monica Bîrlădeanu s-a testat pentru COVID-19: „E ceva destul de destabilizant”

De Unica.ro, pe

Recent, în mediul online, Monica Bîrlădeanu (42 de ani) a dezvăluit că s-a testat pentru COVID-19. În așteptarea rezultatelor, actrița s-a autoizolat în locuința sa. Vedeta a împărtășit vestea cu urmăritorii ei de pe Instagram.

Monica Bîrlădeanu s-a testat pentru COVID-19: „E ceva destul de destabilizant”

„Iată că a venit și momentul ăla pe care l-am evitat cu grijă 1 an de zile: autoizolarea. N-am făcut din asta un motiv să pretind un premiu, dar vă spun sincer… eram destul de mulțumită că reușisem să scap până acum.

Contemplez la modul serios să-mi renovez balconul, să re-aranjez dressing-ul, să-mi fac o zonă de lucru la bijuterii pe terasă și tot felul… Nu sunt ipohondră, dar să nu știi dacă ai sau n-ai… e ceva destul de destabilizant. Orice durere de cap ți se pare suspectă.

Ați trecut prin asta? Cum ați gestionat momentul..? Share-uiți ce v-a ajutat cât ați așteptat un rezultat de test… #autoizolare #ziua1”, a scris actrița pe contul personal de Instagram.

Monica Bârlădeanu își dorește să devină mamă: „Trei îmi doresc”

„Îmi doresc. Îți dai seama. Trei îmi doresc. Eu provin dintr-o familie așa, am doi frați. Deci familia e mare”, a declarat Monica Bârlădeanu, în urmă cu ceva timp, pentru revista VIVA!.

În prezent, Monica nu a dezvăluit dacă se află sau nu într-o relație. Actrița se află, în schimb, în distribuția serialului de mare succes Vlad.

Monica a povestit în trecut că, în adolescență, și-a dorit inițial să urmeze sfatul părinților și să devină profesoară de religie. Cu trecerea timpului, însă, a simțit că aceasta nu era vocația ei, iar, în urma divorțului părinților săi, a decis să facă Facultatea de Drept din Iași.

Citește și:

Oana Pellea, mesaj emoționant în ziua în care actorul Amza Pellea, tatăl ei, ar fi împlinit 90 de ani

Gina Pistol a spus cu cine seamănă fiica ei: „Este foarte expresivă”

Radu Vâlcan, declarație haioasă de dragoste pentru Adela Popescu

Monica Bârlădeanu și-a materializat visul de a lucra în TV în 2002, când a devenit prezentatoarea emisiunii La Strada, pe B1TV. Alături de Dan Tudor, în 2003, Monica prezenta show-ul Viața în direct.

Un an mai târziu, Monica preia show-ul estival Extravacanzza, apoi pleacă în Los Angeles pentru a urma cursuri de televiziune și de actorie. În 2018, actrița a prezentat reality-show-ul Ferma vedetelor, difuzat de Pro TV.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter