Soţia lui Connect-R, probleme cu greutatea: „Sunt o viţică”

De Geo Berciu, pe

Chiar dacă kilogramele acumulate în timpul sarcinii au dispărut de mult, Misha, soţia lui Connect-R, nu se simte bine în propria ei piele.

Cea mai bună dovadă privind faptul că Misha este afectată de greutatea ei este comentariul la o recentă fotografie cu ea postată pe Facebook. Soţia lui Connect-R a încercat să braveze, glumind cu prietenele pe seama kilogramelor ei: „puteam sa jur ca ati lasat comentariile astea la o poza cu Maya! Ce papusica iubita.. Sunt ditamai vitzica:)))”, le-a spus amuzată Misha unor prietene apropiate.
Soţia lui Connect-R, probleme cu greutatea: "Sunt o viţică"

Se pare că s-a obişnuit cu această imagine a ei şi glumele pe acaestă temă nu o mai afectectează, aşa cum s-a întâmplat la Gala Zu Music Awards, când Mihai Morar a „confundat-o” cu Viorica din Clejani.
Soţia lui Connect-R, probleme cu greutatea: "Sunt o viţică"

Şi cu toate că silueta nu-i mai e la fel de silfidă ca înainte de naştere, este de admirat efortul Mishei de a slăbi 17 kilograme în trei luni, după cum a dezvăluit recent o amică de-a artistei. De altfel, acest lucru a fost vizibil pentru toată lumea la creştinarea micuţei Maya, când Misha a arătat minunat într-o rochie scurtă bleu cu alb.
Soţia lui Connect-R, probleme cu greutatea: "Sunt o viţică"

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter