Connect-R și Misha, surprinși la mare împreună. Ce se întâmplă între cei doi la trei ani de la divorț

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 11 august 2021, 10:49

Connect-R (38 de ani) și fosta sa parteneră de viață, Misha (29 de ani), au plecat într-o vacanță la mare împreună cu fetița lor, Maya (7 ani). Deși au divorțat de patru ani, Connect-R și Misha au decis să rămână într-o relație amiabilă de dragul fetei. Cei doi artiști au fost zilele trecute surprinși de paparazzi pe litorlarul românesc, în stațiunea Mamaia, bucurându-se de soare și relaxandu-se la plajă.

Connect-R a avut în această perioadă și diverse concerte la mare, așa că a închegat într-un mod armonios utilul cu plăcutul – seara cântând pentru fanii lui și pentru turiștii de pe litoral, iar ziua relaxându-se în sânul familiei.

Connect-R și Misha încă mai locuiesc împreună

Cu toate că s-au despărțit după o relație de patru ani, cei doi cântăreți au decis să locuiască împreună cu fiica lor pentru a o putea crește așa cum se cuvine.

„Orice cuplu care divorțează, mai ales dacă există un copil, trebuie să știe că, vrei nu vrei, va trebui să te înțelegi omul ăla mai toată viața, cel puțin 18 ani cu siguranță. Ești obligat să o faci. Noi suntem împăcați. Încă mai locuim împreună, dar e o chestiune de timp. De câte ori o văd pe fiica mea, o văd și pe mama ei. Am același respect. Maya trebuie să-și vadă de copilăria ei, o să înțeleagă”, a dezvăluit Connect-R, la începutul acestui an.

Citeşte şi: Anca Serea, despre viața cu șase copii: „Destul de complicată, dar frumoasă”

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou în conflict din cauza Biancăi Drăgușanu

Citeşte şi: A murit mama lui Marcel Pavel. Mesajul transmis de artist

Citeşte şi: Fiica lui Pepe, de urgență la spital. „S-a întâmplat când alerga”

Cei doi s-au căsătorit civil pe 24 iulie 2013, iar un an mai târziu au făcut și cununia religioasă. Nașii lorau fost Pepe și Raluca Pastramă. Pe 25 ianuarie 2014 a venit pe lume fetița fetița lui Connect-R și a Mishei, Maya. În 2018, cei doi au anunțat că divorțează printr-un mesaj postat de Connect-R pe rețelele sociale: „Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape 2 ani de la divorț, 2 ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea, inclusiv presa, să nu ne pună întrebări. Mulțumim anticipat.”

Foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter