Cine e Johny Romano, „protejatul” lui Connect-R care face furori în lumea muzicală

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 noiembrie 2021, 15:09

Johny Romano a făcut furori în industria muzicală după ce a lansat piesa “Na janau”. Tânărul, cunoscut drept “protejatul” lui Connect-R, a fost invitat la “Xtra Night Show” pentru a-și spune povestea – cum l-a cunoscut pe Connect-R și cum a devenit artist.

„Numele meu, Johny, este real, așa mă strigă mama de când eram copil. Romano este adăugarea artistică. (…) Cu Connect-R m-am întâlnit de curând. Cântam freestyle prin casă și un prieten de-ai mei a postat pe Instagram și a etichetat mai mulți artiști. Nenicu, eu așa îi zic lui Connect-R, a sesizat și mi-a scris: ‘Hai la studio să facem treabă!’.

Am fost la studio și în 10 minute făceam muzică. Am venit ca rapper, inițial. În prima zi când am fost la studio nu a mers calculatorul, iar Connect-R are clape acolo. A cântat la clape ceva mai lejer și am început, natural, să cânt. S-a mirat și el. Până la urmă și-a revenit calculatorul, am pus un instrumental și am dat un freestyle. I-a plăcut. (…) A ieșit versul ‚Mă vede țiganii’ ca să fie cât mai veritabil”, a spus Johny Romano la Antena Stars.

Citeşte şi: Gina Pistol, din nou pe micile ecrane: „Sunt foarte fericită că m-am întors!”

Citeşte şi: Cum a fost filmată Iulia Vântur în prezența lui Salman Khan la un eveniment monden

Citeşte şi: Meghan Markle dansează și bea lapte din biberonul fetiței ei în emisiunea lui Ellen DeGeneres

Citeşte şi: Ce boală l-a răpus pe Benone Sinulescu și ce spunea solistul cu un an în urmă despre moarte

Connect-R a fost cel care s-a ocupat de prima piesă a lui Johny, pe partea de orchestrație, în timp ce el a scris textul. Romano spune că se mândrește cu versul care a stârnit controverse – ‚Mă vede țiganii’ – și își asumă faptul că apare în piesa sa.

„Mi-am asumat. Am vrut ca refrenul să fie autentic. Voi mai continua colaborarea cu Connect-R. Ca să spun sincer, eu știam să fac muzică și înainte, dar nu aveam creierul de producător și aparatura potrivită. E extraordinar cum lucrăm. Felul în care fac muzică cu el… unul cu altul, totul iese extraordinar, rapid, de cele mai multe ori nici nu vorbim între noi. Nici nu apucă să termine propoziția, știu ce vrea să zică, și invers, la fel. Cultura muzicală e foarte asemănătoare”, a adăugat Johny.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter