Misha, schimbare radicală de look. Soția lui Connect-R s-a ras în cap

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 04 aprilie 2018, 15:18
Misha și-a surprins complet fanii cu noul său look. Soția lui Connect-R s-a ras în cap și a adoptat un look nonconformist și ușor extravagant, care o prinde de minune.

Misha a simțit nevoia unei schimbări și a a ales să urmaze tradiția de primăvară, mai exact ales să-și schimbe înfățișarea la început de sezon, iar schimbarea a fost una radicală. Îndrăgita artistă și-a luat inima în dinți și a renunțat la pletele lungi și blonde în favoarea unei tunsori scurte, iar acum și-a ras părul definitiv.

Misha - schimbare de look s-a ras in cap

Misha este adepta schimbărilor temporare de look, îi place să se joace cu podoaba sa capilară și să poarte peruci atunci când se plictisește de imaginea din oglindă, însă această schimbare este una, într-adevăr curajoasă și îndrăzneață. Fanii au fost fascinați de noua imagine afișată de artistă, iar comentariile de apreciere și felicitările nu au încetat să apară. Vezi mai multe imagini în galeria foto cu look-urile pe care Misha le-a purtat de-a lungul timpului!

Misha, schimbare radicală de look. Soția lui Connect-R s-a ras în cap

Misha, pe numele său real Mihaela Sotrocan, în vârstă de 26 de ani, și Connect-R, Ștefan Mihalache, 35 de ani, sunt căsătoriți din 2013 și sunt părinții unei fetițe pe nume Misha, în vârstă de 4 ani.  Ca dovadă că povestea lor de dragoste este una desprinsă din povești, de ziua soției sale, Connect-R i-a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant: ”Te iubesc pentru cum ma iubeşti, pentru cum ma accepţi, pentru felul in care o cresti pe Maya! Pentru faptul ca la 22 de ani puteai sa mai rămâi un copil, dar ai ales sa fii femeie! Adica mama si soţie. Te iubesc, frumoaso”, – a scris Connect-R pe rețelele de socializare.

Citește și Andreea Bănică și-a extirpat alunița. Cum arată artista acum

Citește și – Cum arată Robert Powell, actorul care l-a jucat pe Iisus din Nazaret, la 73 de ani

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter