Misha a răbufnit: ”Mă descurc așa cum pot”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 31 octombrie 2018, 18:44
Misha și Connect-R au divorțat în urmă cu un an, dar cei doi au păstrat aparențele până de curând de dragul fiicei lor, Maya, în vârstă de 4 ani.

Misha este cea care are grijă de Maya, însă și Connect-R este un tată implicat și devotat, cei doi rămânând în relații foarte bune după divorț. În ultima perioadă, în presă au apărut știri care susțineau că Misha nu se descurcă cu creșterea fetiței și că ar avea nevoie de o bonă, iar artista a fost foarte deranjată de aceste zvonuri nefondate: „Maya e foarte bine, merge la grădiniță, acasă cu mine și cam atât. Acum am o domnișoară cu care face engleză acasă și am lăsat-o cu ea două ore, pentru că atât ține ședința. Stau aici o oră și apoi mă întorc repede acasă. Am văzut în ultimul timp numai, hai să nu zic mizerii, pentru că e un cuvânt urât. Am văzut foarte multe articole nefondate în ultimul timp pe internet și da… e o prostie. Scria că mi-aș dori o bonă, iar eu nu am declarat niciodată așa ceva. Nu îmi doresc nicio bonă. Mă descurc așa cum pot, sunt ok, chiar nu am nevoie de bonă.”, – a mărturisit Misha pentru Viva!

Misha si Maya -fiica sa

Misha a renunțat la cariera sa artistică în urmă cu un an pentru ase putea eddica creșterii micuței sale, însă este hotărâtă să se întoarcă pe scenă: Da, cu siguranță că îmi doresc să îmi reiau cariera. O să scot în curând o piesă singură. Voi pregăti și o piesă în colaborare cu o artistă de la noi și o să mă pun pe treabă, m-am pus deja.” a completat artista pentru sursa citată.

Citește și – Gabriela Cristea, obligată să nască înainte de termen. Care este motivul

Citește și – Cum arată tatăl Andreei Esca. Azi împlinește 80 de ani

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter