Mirela Vaida a născut. Vedeta a devenit mamă pentru a treia oară

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 10 aprilie 2019, 11:46
Mirela Vaida a născut în această dimineață. Îndrăgita prezentatoare de televiziune a devenit mamă pentru a treia oară și este în culmea fericirii.

Mirela Vaida, în vârstă de 37 de ani, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care îl va boteza cu numele Tudor Ștefan. Vedeta de televiziune nu a rezistat și a împărtășit vestea cea mare cu fanii săi, pe conturile de socializare, acolo unde a publicat și o fotografie din maternitate: La cât l-am amenințat că îl scot forțat dacă nu vine singur, Tudor Ștefan a sosit pe lume azi, 10 aprilie, ora 10! Un băiețel tare luminos, care s-a născut repede și ușor, după doar 1 ora și jumătăte de travaliu! Cântăreste 3500 g, are 51 cm și a primit nota 10 la naștere, ca și mami!

Mirela Vaida a născut. Vedeta a devenit mamă pentru a treia oară

Vă scriu chiar din sala de nașteri, dar mă opresc direct în sala de mese, că nu vad pe unde nasc de foame! Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile bune! Vă imbratisam! Vaida & Co. #mirelavaida #motherof3 #tudorstefan #newbabyboy #newborn”, – a scris Mirela Vaida pe pagina sa de Instagram.

Mirela Vaida este căsătorită din anul 2010 cu Alexandru Vaida și mai au împreună doi copii, o fetiță pe nume Carla și un băiețel pe nume Vladimir.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter