Mirela de la Insula Iubirii 2018 și-a schimbat look-ul după emisiune. A slăbit spectaculos

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 octombrie 2018, 12:42
Una dintre cele mai șocante povești de viață, de la Insula Iubirii 2018, este povestea Mirelei. Tânăra, venită pe insulă alături de iubitul ei Ionuț, a trecut prin multe încercări până în prezent, executând chiar și o pedeapsă cu închisoarea în trecut, din cauza unui fost iubit pentru care aceasta a sustras o sumă importantă de bani de la banca la care a lucrat la un moment dat. 

Pe lângă această poveste impresionantă, ea a aflat ulterior că bărbatul pentru care comisese infracțiunea o mai și înșela, acesta având în paralel o altă relație de durată.

Mirela și Ionuț de la Insula Iubirii 2018, dragoste cu năbădăi

Mirela a venit la Insula Iubirii 2018 la insistențele iubitului ei actual, Ionuț. Dornic de atenție, bărbatul a văzut în emisiune o rampă de lansare, fapt pe care Mirela, oricum foarte geloasă, nu l-a conștientizat până la sosirea în Thailanda. Pe măsură ce zilele au trecut, iar iubitul ei s-a apropiat din ce în ce mai mult de ispita Nicoleta, cea care anul trecut a reușit să-i despartă pe Nico și Cătălin, Mirela s-a apropiat la rândul ei de ispita Mircea.

Atitudinea lui Ionuț a dezamăgit-o pe Mirela și a surprins chiar și echipa de producție a show-ului. Dacă la interviurile pentru emisiune el spunea că nu îi dă iubitei lui motive de gelozie, în timpul filmărilor el a declarat că „trebuie să alimentezi gelozia”. „Dacă ți-ai dorit un pachet, un Ionuț, important e ce faci când îl ai!”, a mărturisit acesta rece, fără milă față de iubita lui.

Vezi și – Mirela de la Insula Iubirii 2018, într-o relație cu un alt concurent? Cum s-au fotografiat cei doi

Ispita Mircea, bărbatul care i-a redat Mirelei încrederea în forțele proprii

Dacă iubitului nu îi pasă decât de atenția pe care o primește el în emisiune, Mircea, ispita care s-a apropiat de Mirela cel mai mult, vrea s-o facă pe aceasta să-și dea seama că merită mai mult decât un bărbat ca Ionuț. În plus, lui chiar îi place de ea exact așa cum este și încearcă să îi redea încrederea în forțele proprii, având în vedere că Mirela a recunoscut în nenumărate rânduri că nu îi place cum arată și că niciodată nu e sigură pe alegerile ei, nici măcar atunci când își alege hainele, de aceea Ionuț îi spune mereu cum să se îmbrace.

Mircea - ispita Insula Iubirii

Ispita Mircea

Cum s-a transformat Mirela după Insula Iubirii 2018

Nesigură pe felul în care arată, Mirela a fost complimentată de Mircea în timpul emisiunii, acesta spunându-i chiar că formele ei rubensiene îi amintesc de frumoasa Monica Bellucci.

Acum, la jumătate de an distanță de momentul în care emisiunea a fost filmată, Mirela s-a transformat total. FOTO

Nu numai că s-a apucat de creat rochii, dar a slăbit vizibil.

Fanii tinerei continuă să îi facă complimente pe rețelele de socializare, atât pentru felul în care arată, cât și pentru atitudinea sa, în general.

Rămâne de văzut dacă ea va continua sau nu relația cu Ionuț, după emisiune, însă un lucru este cert – pe Mirela, Insula Iubirii 2018 chiar a ajutat-o să se regăsească, așa cum însăși a recunoscut.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter